-
مردان آهنین 88
از چند سال قبل تا کنون هر ساله مسابقات مردان آهنین زیرنظر فدراسیون پرورش اندام در اسفندماه در شهرستانهای مختلف برگزار میشود که مراسم این رقابتها در ایام نوروز از طریق شبکه 3 سیما پخش میشود...این مسابقات امسال با حال وهوای دیگر انجام خواهد شد , چرا که حضور قدرتمندان ایرانی که عنوانهای مختلف جهانی را در اختیار دارند این مسابقات را هیجان انگیزترین مسابقه مردان آهنین خواهد نمود!
ورزشکارانی چون رضا قرایی و محراب فاطمی , روح الله داداشی, نقد علی اسماعیلی, محمد محمدی...و جوانان جویای نام این رشته ورزشی در کنارهم رقابت فشرده ای را انجام خواهند داد.
منبع:هفته نامه البرز-شماره848-دوشنبه1387بهمن ماه
بعدازظهر روز 2/11/87 قرعه كشی و گروه بندی مسابقات مردان اهنین 88 در محل فدراسیون پرورش اندام در حضور ناصر پورعلیفرد و فرامرز خودنگاه انجام شد كه طی ان 32 قویمرد انتخاب شده توسط كمیته فنی حریفان خود را شناختند. نتیجه این قرعه كشی به شرح زیر می باشد:
گروه 1: 1-رضا قرایی 2-مسلم دارابی 3-كمال شریفی 4-مهدی باقری
گروه 2: 1-محراب فاطمی 2-ایدین ختایی 3-حامد امیری 4-سیاوش برفان
گروه 3: 1-فرزاد موسی خانی2-حسین فاطمی 3-جواد مافی 4-میلاد كردی
گروه 4: 1-مجتبی ملكی 2-كریم تالشی3-غیاث احمدی 4-علی داداشی
گروه 5: 1-روح الله داداشی 2-مجید تلخابی 3-رضا احمدی 4-اكبر تالشی
گروه 6: 1-علی اسماعیلی 2-حمید قرایی 3-بهرام حامدی 4-مرتضی محمودی
گروه 7: 1-حسن عبادی 2-مهدی میرداوودی 3-كامران برزگر 4-علی فاطمی
گروه 8: 1-محمد محمدی 2-امیر قرایی 3-سعید انگوتی 4-علی نوكانی
نفرات ذخیره: 1-حسین بجانی 2-مهرداد باجلان 3-مهدی نوروزی 4-حامد رسولی
شایان ذكر است مسابقات مردان اهنین 88 قرار است دهم اسفند ماه 87 در مشهد برگزار شود.[hr]
صددرصد رضا قرایی قهرمانه...
-
RE: مردان آهنین 88
چرا محراب فاطمی دوباره اومد مگه داور نشده بود !
-
واي چقدر خوشحالم مجتبي ملكي حالش خوبه و شركت مي كنه...چقدر شايعه براش ساخته بودن كه قطع نخاع شده و رو ويلچره و....هيچ وقت يادم نمي ره اون سال چطور حقشو خوردن خودش چقدر ناراحت بود موقع توزيع جوايز.اميدوارم امسال بالاخره بعد از چندين دوره نايب قهرمان شدن قهرمان بشه.
-
خدا کنه امسال مجی جون((مجتبی ملکی))اول بشه و مثل چند سال پیش استورس لاین درست نکنن و حقش رو بخورن.اگه محراب فاطمی دوباره چمپ بشه که مسخره میشه یه چیزی تو مایه های جان سیناست:4:
ممنون بابت خبر.
-
خبر تعیید میشه سایت badansazi.ir هم خبر رو اعلام کرده و این لیست حضور محراب فاطمی در نوع خودش عجیب هست شاید سر کل با برداران قرایی امسال حضور پیدا کرده اما خوب 2 تا دیگه از داداش هم در مسابقه حضور داره که این نشون میده امسال مردان آهنین فوق العاده ببینیم
خداحافظ
-
دارم از خوشحالی می ترکم:4: خدا کنه اینبار مجتبی ملکی برنده بشه:30:
-
wow
نميدونستم اين بچه محل ما اينقدر معروفه ! ! ! :24:
-
در این رقابت ها رضا قرایی به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه كتف حضور نخواهد داشت. قرایی به خاطر همین آسیب دیدگی، مسابقات قوی ترین مردان جهان را نیز از دست داد و قصد دارد با استراحت كافی، از سال آینده در عرصه بین المللی حاضر شود. همچنین مهراب فاطمی نیز كه قرار بود در این دوره بار دیگر به عنوان شركت كننده حاضر شود، همچون سال گذشته به عنوان داور، قوی ترین مردان ایران را یاری خواهد داد.
منبع:هفته نامه بشیر
-
[align=center]
این فرزاد موسی خانی 1 سال مربی من بود بلا نسبت خر سیب زمینی میخورد . الان 1 سال هم زیر نظر روح الله داداشی تمرین میکنم بدن واقعا زیبایی داره امسال یکی از این دو قهرمان میشن سال دیگه خودم میخوام شرکت کنم .
[/align]
-
اه خیلی دلم میخواست مجتبی ملکی دوباره در مقابل رضا قرایی قرار بگیره هر دفعه یکی نیست !