صحبت هاي بسيار جالب گريت گالي در برنامه تلويزيوني هندوستان(اختصاص
گريت گالي صحبتهاي جالبي در برنامه تلويزيوني ورزش هندوستان zee cenama و چند مجله دنياي هند
كرده كه بنده ترجمه كردم و براتون ميزارم و چون يكي از اعضاي خانواده امان به زبان هندي مسلط بود
بهم كمك كرده:
*كشتي كج براي من جذابيت زيادي دارد !!من از عاشقه كج هستم!!
*چند كارگردان مطرحه هند با من در مورده فيلم هندي صحبت كردند كه من اعلام كردم كه چندان علاقه
مند به بازي در فيلم هندي نيستم!!
*برنامه كيس كام براي من بسيار خوشايند بود !واقعا لذت بخش بود و اينكه به محبوبيت رسيدم واقعا برام
حيرت انگيزه!!!
*سال 2008 از نظر فعاليتي كمتر در مين اونتها و مسابقات مهم شركت كردم و خوب اين به دليل بود كه
شخصيت من در wwe تغيير كرد!!
*قصد دارم به ادامه فعاليت خود در كمپاني ادامه دهم !!از شرايطي كه در كمپاني دارم در حال حاضر
كاملا راضي هستم!!!
*مواقع كه در هندوستان هستم هميشه مورده لف مردم هستم و اين بسيار برايم جالب است!!اينكه
باعث شدم مردم هند به wwe و كشتي كج علاقه مند بشوند برايم جالب است!!!
RE: صحبت هاي بسيار جالب گريت گالي در برنامه تلويزيوني هندوستان(اختص
کالی کج کاره خوبی هستش به شرطی که کمپانی بیشتر بهش اهمیت بده
خاک تو سرش , این همه حقش رو خوردن میگه من راضیم ! البته عمه ی منم اینطوری کیس کم میگرفت حاظر بود مجانی برای کمپانی کار کنه !
واقعا خاك تو سرش...استاري كه تو اولين مسابقه رسميش آندرتيكر رو در 5 دقيقه با اون وضع شكست داد حالا به اين روز افتاده ميگه راضيم..:26:
اصل همه چیز پوله و مشهوریت.
بابا چرا فوشش میدید؟همه دارن تو لیگهای دیگه خودشون رو جر میدن برن WWE خوب بایدم راضی باشه اون همه کیس و پیس فک میکنید کمه:4:دیدید میکی جیمز رو چه کیسی ازش گرفت؟واسه همین میگه راضیم:4:
بهش پیشنهاد بازی تو فیلم هم دادن:11:مثلا عاشق بشه تو فیلمش و دنبال یه دختر بذاره تو جنگل و باهم برقصن:12: