صحبت های راک در مورد بازگشت به WWE
راک سوپراستار سابق دابلیو دابلیو اف و بازیگر فعلی هالیوود فعلا به خاطر فیلم جدید دیسنی در هنگ کنک به سر میبره او زمانی که در حال ضبط فیلم جدیدش بود با خبرنگاران مصاحبه ای انجام داد و وقتی پرسیدند آیا قصد بازگشت به دابلیو دابلیو ای رو داری در جواب گفت :
" من پنج سال پیش بازنشت شدم من عاشق بازیگری هستم کشتی گرفتن در دابلیو دابلیو ای هم نوعی بازیگری بود که به من فرصت داد تا به سمت بازیگری در سینما برم من دورانی که کشتی میگرفتم رو هرگز فراموش نمیکنم و این دوران برای من هرگز تکرار نخواهد "
RE: صحبت های راک در مورد بازگشت به WWE
اما اگه برگرده هم
only john cena
راک هرگز دیگه به کچ بر نمیگرده .
راك با اين شرايط نميتونه به كج بازگردد.حتم داشته باشيد ديگر شاهده حضور راك در رينگ نخواهيد بود مگر اينكه مجعزه رخ دهد كه بعيده.
نیاز به معجزه نیست کافی یک پیشنهاد 10 میلیون دلاری بهش کنند با کله می یاد توی رینگ
اگه بیاد مثل دورانش تو WWF نمیتونه موفق باشه و نمیاد،از بدنش هم دیگه اون امادگی زمان کچش رو نداره،هر روز هم درگیر سینماس و وقتی واسه کچ نداره منم بهش گفتم بیا تو محله ما گفت:مجید جون بخدا قسم نمیتونم،منم گفتم:باشه راک ما بازم دوست داریم:4:آخه ما هم تو محلمون باشگاه کچ داریم:4:اسمشم هست لیگ WWC :4:خیلی حرفه ایه:4:
برای ما طرفدارای راک فرقی نمیکنه برگرده فقط برایش آرزو میکنیم هرجا که هست موفق باشه
راک یک اسطوره ی فراموش نشدنی کچ هست
THE ROCK IS THE PEOPLES CHAMPION AND THE BEST IN HOLLYWOOD
حیف شد.بچه باحالی بود.با این که خیلی نمایشی کار میکرد ولی باز دوسش داشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadri_therock
نیاز به معجزه نیست کافی یک پیشنهاد 10 میلیون دلاری بهش کنند با کله می یاد توی رینگ
مطمئن باش وینس برای برگردوندن راک بهش پیشنهاد 20 ملیون دلاری هم میکنه برای این که میدونه تماشاگر ها 3 برابر میشن و 2 برابر این پول بدستش میاد " ولی خر وینس از بچگی دُم نداشت !
راك كشتي كج رو تبديل به سيرك كرده بود و از ابهت اون زمان دبليو نيز مثل الان جان سينا كم مي كرد