صجبت های جیم راس در باره ی آندرتیکر+صجبت های اسکاتی گلدمن
جیم راس گزارشگر برند اسمک داون در بلاگ خودش میگوید:
من احتمال میدهم مسابقه ی آندرتیکر Triple Treet شود به طوری که HBk vs UnderTaker vs Kozlov یا HBK vs UnderTaker vs JBL. از دیدگاه من آندرتیکر مسابقات One on One در رسلمنیا زیاد داشته و یک تریپل ترت میتواند بسیار مسابقه را جذاب تر کند البته ار دیدگاه من
او در باره ی بازنشستگی آندرتیکر گفت:
ما هیچ وقت صحبتی راجع به باز نشستگی تیکر نداشتیم و بر خلاف آنچه که همه فکر میکنند آندرتیکر سال های خوبی را رو رو به رو دارد و هنوز هم میتواند به خوبی کشتی بگیرد او یک مرد حستگی نا پذیر است.
اسکاتی گلدمن در مای اسپیسش خودش در جواب به اخراج شدنش از WWE گفت:
بله من از WWE اخراج شدم و حالا دو راه جلوی خودم دارم:
1. به شیکاگو برگردم
2.به انگلستان بروم و به طور حرفه ای در آنجا کشتی بگیرم.من حتم دارم که در انگلستان موفق خواهم بود و میتوانم در انجا برای خودم کسی باشم.
RE: صجبت های جیم راس در باره ی آندرتیکر+صجبت های اسکاتی گلدمن
امیدوارم که مسابقه ی one on one برگزار بشه.چون شانس آندر در این مسابقه ی تکی در مقابل حریف بیشتره !!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Babak_Hbk
جیم راس گزارشگر برند اسمک داون در بلاگ خودش میگوید:
من احتمال میدهم مسابقه ی آندرتیکر Triple Treet شود به طوری که HBk vs UnderTaker vs Kozlov یا HBK vs UnderTaker vs JBL. از دیدگاه من آندرتیکر مسابقات One on One در رسلمنیا زیاد داشته و یک تریپل ترت میتواند بسیار مسابقه را جذاب تر کند البته ار دیدگاه من
او در باره ی بازنشستگی آندرتیکر گفت:
ما هیچ وقت صحبتی راجع به باز نشستگی تیکر نداشتیم و بر خلاف آنچه که همه فکر میکنند آندرتیکر سال های خوبی را رو رو به رو دارد و هنوز هم میتواند به خوبی کشتی بگیرد او یک مرد حستگی نا پذیر است.
بله.تيكر مرد جنگ و خسته گي ناپذيري هست.در مورد بازي سه نفره هم به نظر من خوب گفت ولي معلوم نيست براي چي اين بازي برگزار ميشه.يعني سر چه چيزي هست.بازنشستگي شاون،بازنشستگي تيكر،...
هیچ کدام . دلیلی نداره یکیشون باز نشسته بشه
کل مسابقات تیکرتو رسلمنیا این چند سال اخیر از قبل تعین شده است حالا چه فرقی میکنه که با کی باشه چون برنده در رسلمنیا تیکر است.
Triple Treet??????????????
لطفا غلط املاييتان را اصلاح كنيد
با سپاس :43: