استوریلاین Kane و Kelly Kelly و CM Punk
با سلام
[align=center]همونطور که میدونید WWE چندین استوری لاین پراکنده برای کین در نظر گرفته بود که با گذشت یکی دو هفته دیدیم که استوری لاین ها دنبال نشد ولی WWE تمامی این استوری لاین هارو باهم در آمیخت و داستان اینگونه جلو خواهد رفت که کلی کلی به سی ام پانک علاقه مند و بعد به دنبال آن کین درگیریش با پانک ادامه پیدا میکند و در رسلمنیا بر سر کمربند IC با هم مسابقه میدهند به طوری که گفته میشود کین بعد از رسلمنیا به یک Undefeted Man تبدیل خواهد شد و دیگر Losing Streak به Wining Streak تبدیل خواهد شد.[/align]
RE: استوریلاین Kane و Kelly Kelly و CM Punk
خیلی عالیه این استوری لاین، حداقل هنوز کمپانی می تونه از یک کمربند نسبتا کم اهمیت یک بازی جذاب درست کنه..
کلی کلی قبلا هم باعث بازی سی ام پانک و مایک ناکس شده بود..
خدا كنه كه كين مرد هميشه برنده باشه.عصابمون داغون شد از اين شخصيت كين.
چه عجب يه تكوني به خودشون و كين دادن :33:
این حرفت که اشتباه از کار درومد چون سی ام پانک تو Mony in the bank هست پس با کین هیچ بازیی نداره
این کلی کلی هم دست از سر CM PUNK برنمیداره...
توی ECW هم چشمش دنبالش بود؛ولی خدا کنه کین CM PUNK رو بترکونه و با کمربند ببینیمش:5:
درسته.. این امید هم برای طرفدارای کین از بین رفت... مسخرست. سی ام پانک با کمربند بین قاره ای بره مانی این د بنک.. اینطوری قطعا برنده نخواهد بود.. چون کسی که کیف رو ببره، باید کش کنه که برای دو کمربند اصلی بازه کنه. بنابراین مثل جریکو و ام وی پی که پارسال کمربند داشتند و برنده نشدن این اتفاق برای پانک هم می افته.. مگر اینکه کمپانی بخواد یک فوق ستاره از پانک بسازه توی سال جدید که دو تا کمربند داشته باشه که خیلی احتمالش به نظر من ضعیفه..
حالا فکر کنم بازی کین و مایک ناکس هم چیز خوبی باشه، گرچه سر کمربند نیست ولی می تونه جالب باشه.
كين مظلوم ترين استار كمپانيه كسي كه سالهاي 99 تا 2002 سراپا قدرت و ابهت بود حالا مياد و به امثال ري و كوفي كينگستون ميبازه...واقعا به نظر من حق كين اينه كه سر دو كمربند اصلي بازي كنه.
کین دوباره صاحب کمربند میشه
حداقل این بازی از بازی پارسال کین خیلی بهتر میشه
باید ببینیم بعد از رسلمینیا به چه غولی تبدیل میشه