مصاحبه كامل و داغ و بسيار جذاب با CM PUNK (اختصاصي)
اينم مصاحبه جديد از سي ام پانك كه در فروم رستل منيا بود و به صورت اختصاصي بود لذت ببريد:34:
*من در سال 2008 سالي پر فروغ رو سپري كردم!!پيروزي در ماني اينده بانك 3 قهرماني بين قارهاي و
جهان و تگ تيم!!تمامش حاصل زحمات من بود كه ولقعا سعي كرده ام سال به سال پيشرفت كنم!!
*WWE در پيشرفت من سهم بزرگي داشت !!البته كه هيچگاه الگو هاي خود رو فراموش نخواهم كرد!!!
*من هميشه برت هارد رو دوست داشتم و سعي كرده ام از بازي او الگو برداري كنم!!!
*جدا از برت هارد از ريك فلاير و هوگان و تيكر و استين خوشم ميامد!!!
*شيرين ترين پي پي وي برام هميشه رويال رامبل هست و خيلي به رويال علاقه دارم!!!
*در سال 2009 اهداف بزرگي در سر دارم و يكي از انان قهرماني دوباره جهان و يا حتي WWE است!
*در بين استاران حاضر در كمپاني جف هاردي رو ميپسندم و از بازي تريپل اچ و اندر تيكر و باتيستا لذت ميبرم!!
*همه نميدانم چرا در مورده سينا از همه سوال ميكنند بايد بگم كه سينا واقعا استار بزرگيست و فكر كنم و ميدونم بعضيها ازش نفرت دارند اما كافيست كه به 3 سال اخير نگاه كنيد ميابيد پيشرفت چشمگيرش رو!!
*ورزش كج تك تك لحظاتش ديدنيست كافيست به ان علاقه مند شويد حتي اگر از نتايج بدتون بياد باز هم پيگيري ميكنيد!!
*فكر كنم فيلم بازي كردن استاران كج به كمپاني و تبليغاتش كمك ميكنه و من تبليغات فيلم راند 12 رو ديدم بسيار جالب بود!!!
*بدترين اتفاقات سال قطعا خداحافظي ريك فلاير بود و البته مصدوميت سينا و باتيستا!!!
*بهترين لحظه 2008 به نظره من قهرماني من بود كه واقعا بدست اوردن كمربند قهرماني جهان لذت ديگري دارد!!
*بهترين استار؟خوب قطعا من به جريكو و تريپل اچ راي ميدهم كه سالي شگفت انگيز رو سپري كردند!!كريس واقعا فوقوالعاده بود!!!
*نه!!تا به اين لحظه پيشنهادي از فيلم و بازي در ان به من پيشنهاد نشده و من فعلا هم علاقه اي ندارم چون فعلا هدفم در كج است و ميخوام ان چيزهايي كه ميخواهم برسم!!
*تفريحات بسيار كم است من معمولا در خانه به تماشاي فيلم هاليوود ميپردازم!!
*جز كج به ورزش تنيس و راگبي و بسكتبال علاقه دارم اما فعلا فقط كج چون هيچ ورزشي رو بهتر از ان نميدانم!!
*از طرفدارانم كه در سال2008 من رو حمايت كردند ممنونم !!مطمئن باشن سال 2009 سالي پر فروغ براي پانك است!!!
RE: مصاحبه كامل و داغ و بسيار جذاب با CM PUNK (اختصاصي)
آقا دمت گرم زیبا بود:5:
در بين استاران حاضر در كمپاني جف هاردي رو ميپسندم و از بازي تريپل اچ و اندر تيكر و باتيستا لذت ميبرم!!!
بهترين استار؟خوب قطعا من به جريكو و تريپل اچ راي ميدهم كه سالي شگفت انگيز رو سپري كردند!!كريس واقعا فوقوالعاده بود!!!
باریک الله که از سلطان تعریف میکنه:4:پیداش از کج سرش میشه:4:
ممنون بابت این مصاحبه زیبا:34:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Hate HhH
اصلا بلد نیست کشتی بگیره
اتفاقا من متعقدم خيلي تكنيكي و جذاب مبارزه ميكنه.واقعا دلنشين هست!!
نظر شخصی هر کسی هست ولی به نظر من ستاره هایی که از ROH به WWE یا TNA میان خیلی عالی و تکنیکی کشتی میگیرن مثلا AJ Styles یا ساموان جو و ...