اخبار کوتاه : کریس جــِریکُ / ریواری رندی و HHH
طی انتشار خبری از WWE کریس جریکُ ستاره برند راو همچنان به صحبت با میکرفون ادامه خواهد داد و کشتی فعلا نخواهد گرفت گویا ترتیب یک ریواری بزرگ بین جریکُ و HOF ها و سر دسته اونها استــُن کلد داده شده
----------
جری لاور اعلام کرد WWE از راه این ریواری ( ریواری رندی و تریپل اچ ) پول خوبی در میاره . نگران نباشید با دخالت ستاره های دیگر در این ریواری این داستان برای رسلمنیا و WWE تکراری نخواهد شد
RE: اخبار کوتاه : کریس جــِریکُ / ریواری رندی و HHH
همه فکر میکنن چون رندی و تریپل ایچ بارها مقابل هم قرار گرفتن پس بازیشون تکراری و کسل هست.
ولی هم رندی اورتون تغییر شخصیت داده.هم مک من ها تو این استوری لاین هستن.استون کلد هم اضافه خواهد شد.
به نظر شما با وجود این همه فاکتور این بازی تکراری و کسل هست؟
اگه کسی تو بازی دخالت نکنه فوق العاده کسل کننده میشه اما اگه نفری دو تا استانر بخورن خیلی حال میده !!!
به نظر من بازی تریپل اچ با رندی از جذابیتهای زیادی برخورداره:5:
یکی از زیباییهاش تغییر شخصیت مکمنهاست و تیم تشکیل دادن رندی هست.
برای من که به شخصه فوق العاده جذاب هست چون که عاشق هر دو استار هستم و از حالا تو تب اش موندم که از کدوم طرفداری کنم از این گذشته همیشه بازی های استار های معروف هر چند بار که با هم بازی کرده باشند باز هم جذابه مخصوصا حالا که شرایط خاص خودش را داره مثلا داوری این مسابقه به وسیله استون کلد
پوریا من متوجه نشدم.این خبر کجاش درمورد رندی و تریپل اچ نوشته شده بود؟
به نظر من جریکو بودنش لازمه چون راو باید برای رستلمینیا یه هیل داشته باشه.البته وقتی یه مدت کوتاه با استفانی درگیر شد من فکر کردیم میخوان بیبی فیسش کنن که نشد.
مطمئن باشید بازی تریپل اچ و رندی زیباترین بازی رستلمینیا ی امسال میشه.
میلاد جان خبر دوم در مورد ریواری HHH و رندی بوده که جری گفته تا رسلمنیا ستاره های دیگری تو این ریواری حضور خواهند داشت
مطمئن باشید علاوه بر زیبایی تو این راستلمنیا Legacy فوق العاده قوی و یک تیم رسمی خواهد شد .