صحبتهای راک درباره فیلم The Wrestler
[size=small]فیلم The Wrestler در تاریخ 21 آوریل در بلوری و دی وی دی وارد بازار خواهد شد.
راک سوپراستار سابق wwe اخیرا صحبتهایی رو در مورد این فیلم انجام داده.
این یک حقیقتی درباره کشتی کج بود که Darren Aronofsky به همراه این فیلم به همه نشون داد.
عموی من مسئول تمرین دادن به میکی رورک برای آماده شدن برای ایفای نقش بود.
او چیزی رو فهمید که درک آن برای ما بسار سخته.
یک فرد 50 ساله که تا به حال تجربه کشتی گرفتن رو نداشته جوری خودش رو آماده کرد که برای بعضی از کج کاران حرفه ای در این سن بسیار مشکل هست.
این یک فیلم بسیار زیبا برای من بود و به همه دست اندر کاران فیلم به خاطر این فیلم تبریک میگن.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size]
RE: صحبتهای راک درباره فیلم The Wrestler
اگه راک توی فیلم نقش داشت مطمعنآ زیبا تر هم میشد
دیگه هر کی میاد یه نظر برا این فیلم میده . حالا اینگار چی شده :17:
[align=center]
هیچی نشده فقط تو اُسکار جاییزه دومین فیلم سال رو گرفته ! همیـــن
[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aida_Kendrick
دیگه هر کی میاد یه نظر برا این فیلم میده . حالا اینگار چی شده :17:
چی نشده!!!! شما انگار این فیلم رو ندیدین. این فیلم به نظر یکی اززیبا ترین فیلم هایی بود که من در تمام عمرم دیدم. نشون دادن اینکه یک شخص جز کشتی کاری بلد نیست و برای بدست آوردن لقمه شبش دست به هرکاری میزنه(مانند بازی کردن در لیگ فوق خشن CZW ) کار هر کسی نیست و واقعا باید به کارگردان این فیلم احسنت گفت.
:34:
فیلم بسیار زیبایی بود.
مجید لشلی رفته بقیه دارن از این فیلم بد میگن.
در ضمن این فیلم مقام 15 فیلم برتر سال رو کسب کرد و بازیگرش دومین بازیگر برتر نقش اول شد.
توی بتا و گلدن گلاب هم اول شده حقش هم تو اسکار اول بود.
من هنوز فیلمو ندیدم ولی شنیدم به یه سری افرادی توهین شده تو فیلم ! این درسته ؟! یا کسی که برام تعریف کرده بسته:4:
[align=center]
با این وضعیت الانمون توهین نکردن . چون عبدل بشیر خودمون خیلی کارهایی رکیک تر از اون کردن . فقط در آخرش یه ستاره با نام مــُلا با میکی بازی داره که شخصیتی هِل و - داره
[/align]
آخرش که با آیت الله(ایرانیه) دعوا میکنه پرچم ایران رو ازش میگیره و میشکونه.
ولی قبلش نشون میده که چه قدر با آیت الله دوست هست و آیت الله برخلاف رفتارش تو رینگ چه آدم متمدنی هست.
در کل فیلم خوبی هست.
یه دکتر ایرانی هم در فیلم هست.
آرنا CZW و ROH هم در دو مسابقه دیده میشه.
قاپ بندی ها رو هم رو میکنه.
من دیروزفیلمو دیدم.وقتی آخرش پرچم مارومیشکونه به من وشماداره توهین می کنه...این فیلم زیباست؟؟؟
یااون لباسش که کلمه ی مقدس الله روگذاشته روی باسنش؟؟؟؟