سلام
مي خواستم بپرسم چگونه بايد افراد قفل رو در بازي svr 2009 باز كرد البته بعد از اين كه road to wm رو تا آخر رفتيم:33:
ممنون:34:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
مي خواستم بپرسم چگونه بايد افراد قفل رو در بازي svr 2009 باز كرد البته بعد از اين كه road to wm رو تا آخر رفتيم:33:
ممنون:34:
تا جایی که من سراغ دارم تو Road To Wmهست:34:
خوب دوست عزيز اگه رود تو رسلمنيا رو با همه بازيكنها رفتي پس بايد همش باز بشه ديگه !!!!!!
اگه نميشه بگو بهت رمزهاشو بدم .
من تا آخرش رفتم باز نشده رمزاش رو اگه مي تونين بدين
شما باید دوباره Road To WM را رو برید و انتخاب هایی که نکردید رو بکنید.مثلا اگر با تریپل رفتین و DX رو تشکیل دادین,دوباره با تریپل برین و اینبار Evolution رو تشکیل بدین.وقتی Evolution رو تشکیل می دین و تا آخر می رین ریک فلیر باز میشه. :34:
Woooooooooooooooooooooo!!!
فقط تا آخر بری برات استار هارو آزاد نمیکنه اگه دقت کنی توی لودینگ بعضی بازی ها بهت میگه اگه مثلا بازی رو با pinfall تموم نکنی برات فلانی رو آزاد میکنه !!!
دوستان من هم یه سوال داشتممن این رود تو رسلمنیا رو رو تا ته همه رو رفتم.همه هم ازاد شد حتی اونایی که دوتا شخصیتشو میششه برداشت(مثل جریکو) ولی این شخصیت دو سانتینو رو نتونستم باز کنم.
اگر چیت کدی دارید بدید.
فکر نکنم نیازی به چیت کد باشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
یه دور دیگه Road To Wrestlemania رو با Undertaker برو . من که بعد از اتمامِ RTW تونستم شخصیت دوم سانتینو [که چندان جالب هم نیستش] رو آزاد کنم .
شخصیت دوم سانتینو تو road to wm آندرتیکر هستش اونجایی که یکی رو باید تبدیل به زامبی کنی از بین فینلی با سانتینو .سانتینو رو انتخاب کن و بازی بعدی که خودم هم نفهمیدم چطوری بردم !!! رو برنده شو تا سانتینو رو در حالت زامبی برات باز کنه !
چیت و کدو اینچیزا هم در بند و بساط ما نیست :4:
یکی بیاد عنوان تاپیک رو به سوالات درباره بازی sd vs raw تغییر بده