مصاحبه جدید Sonjay Dutt : در TNA همه آرزو دارند به WWE بیایند
[align=center]
Sonjay Dutt در طی مصاحبه ای جدید اعلام کرد که هر کس در TNA کشتی میگیرد آرزو دارند روزی به WWE بیاید . به عنوان یه کج کار حرفه ای و شما هم به عنوان مجری حرفه ای اشکالی نداره بگید ما یه قرارداد از WWE برای شما آورده ایم و شما میتوانید قرارداد خود رو با TNA فسخ کنید ( این رو به ستاره های فعلی TNA بگویید ) ببینید چه عکس العملی خواهند داشت من مطمئنم سر 10 دقیقه قرارداد امضا میشود . شاید ستاره های بزرگ مانند میک فــُلی و انگل و حتی کوین نش و ... از حضور در TNA لذت میبرند چون TNA مبلغ مالی بیشتری رو به اونها میده و هم فعالیت کمتری نسبت به WWE دارند . دات میگه TNA برای پول در آوردن هست ولی دوستان من در WWE به من میگویند شما معنی کشتی کج رو نمیفهمید و واقعا هم این موضوع درست است . دات میگه خدا کنه شایعاتی که هست که WWE دوست داره من رو به خدمت بگیره درست باشه من از زندگی در TNA خسته شدم و به فکر ژاپن رفتن و بازی در اون لیگ هم نیستم .
[/align]
RE: مصاحبه جدید Sonjay Dutt : در TNA همه آرزو دارند به WWE بیایند
این یک واقعیت هست که آرزوی استارهای TNA رفتن به WWE هست.
چون کانون توجهات رو wwe هست.
راست ميگه بابا.كي دوست داره كه توي آشغالدوني باشه؟
[align=center][size=x-small]
البته نام آشغال دونی زیاد مناسب نیست قبلا من فکر میکردم هینجوری هست ولی با تاسیس آکادمی Team 3D این کمپانی کمی رو به استقلال گذاشته
[/size][/align]
تی ان ای هم لیگه بدی نیست ولی فقط بلد استارهای بزرگ و اخراچی دبلیو دبلیو ای رو بگیره.استوریلاین هاش هم همه تکراری شده.
تی ان ای هم لیگی نسبتا بزرگی هست ولی در مقابل کمپانی به بزرگی دبلیو دبلیو ای حرفی برا زدن نداره.