بازگشت احتمالی Raven به WWE !
[align=center][size=x-small]
Raven ستاره قدیمی سابق WWE و فعلی TNA گفته میشه قصد بازگشت به WWE رو داره . اخبار میرسه برنامه ریزی شده که Raven در یک برنامه غیر کشتی کجی با نام Hardcore Reunion زیر نظر WWE فعالیت بکنه . Joey Styles در این مورد میگه که این موضوع برای من خیلی عجیب هست رِیون از WWE شکایت کرده اما داره به WWE میپیونده . صادقانه بگم من باور نمیکنم که ریون در WWE حضور پیدا بکنه اما این نوشته رو میتونید در سایت WWE.COM ببینید :
"Saturday, March 28 10:00 a.m. - 5:00 p.m.
Merchants Square Outlet Mall, Allentown, PA
This unbelievable event will feature numerous hardcore legends including Tommy Dreamer, Joey Styles, Raven, Sandman, Balls Mahoney, and many more."
نوشته که این حادثه باورنکردنی شامل تعداد زیادی از اسطوره های Hardcore میشود که شامل این ستاره ها میباشد : Tommy Dreamer, Joey Styles, Raven, Sandman, Balls Mahoney و ...
گفته میشه که سندمن در شو حضور داره ولی حضورش در WWE رو رد کرده ولی گویا ریون خواهان بازگشت میباشد .
[/size][/align]
RE: بازگشت احتمالی Raven به WWE !
غیر کشتی یعنی اینکه قرار نیست تو WWE کشتی بگیره ؟
بگیره که خیلی عالی میشه . من از Raven خیلی خوشم میاد ، خیلی آدم جدی ای هست و تیپ جالبی داره . ولی بعد از اون همه شکایت و بد و بیرا گویی به وینس و دار و دستش ، نمیدونم با چه رویی میخواد برگرده .
RE: بازگشت احتمالی Raven به WWE !
[align=center][size=x-small]
تو اون شو غیر کشتی کجی که صد درصد هست ولی بعدش رو هنوز کسی نمیدونه . شاید با کمپانی قرارداد ببنده شاید هم نه
[/size][/align]