عصبانیت وینس مکمن از لو رفتن استوری لاین ها و خبر های ساختگی
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
کمپانی دبلیو دبلیو ای جدیداً طی عصبانیت وینس مکمن به دستور او قصد دارد استوری لاین های ساختگی را منتشر کند تا هیچ کسی از برنامه های آنها برای رسلمینیا 25 پی نبرد
وینس مکمن رئیس کل کمپانی دبلیو دبلیو ای از اینکه استوری لاین ها به راحتی هر چه تمام تر وارد اینترنت می شود عصبانی شده و اعتراضات خود را به مسئولین اعلام کرد و گفت تا استوری لاین های " FAKE " بسازند تا در اینترنت منتشر شود و درخواست این را کرد تا هیچ کسی حتی زیر گروه های خبری شان هم از اطلاعات و برنامه های دقیق کمپانی برای رسلمینیا 25 مطلع نباشد
RE: عصبانیت وینس مکمن از لو رفتن استوری لاین ها و خبر های ساختگی
بابا من کُفرم در اومد سر کریستین !
اون بد بخت که جای خودش رو داره ... این هفته چه گندی بالا اومد با منتشر شدن عکس های محرمانه ی راء !
[align=center][size=x-small]
به نظرم وینس ازدست مصاحبه جدید بیگ شو هم ناراحت هست که بازی رو لو داده
[/size][/align]
البته بيشتره اين كارها تقصير خبرنگاران فضوله ايرو و پرو و رستل نيوس و رستل كلوپ هست و البته رايان كلارك.....
ممنون معين جان....
حتي شايد همين خودش يك استوري لاين باشه:21::15:
بدبخت حق داره استوری لاین قشنگاش همش لو رفتند
همین کارا رو می کنند که جذابیت استوری لاین پایین میاد و آخرش قشنگ نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
اون بد بخت که جای خودش رو داره ... این هفته چه گندی بالا اومد با منتشر شدن عکس های محرمانه ی راء !
كدوم عكس ها؟ :21:
تو انجمن گذاشتين؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Demon Of Destruction
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
كدوم عكس ها؟ :21:
تو انجمن گذاشتين؟
اگه اشتباه نکنم فکر کنم منظور ارمان همون عکس هایی هست که برنامه راو رو کاغذ نشته شده بود که طبق اون باید راو برگذار میشد و عکس هایی از این کاغذ ها قبل از برگذاری لو رفت.
ولی بازم میگم فکر میکنم منظور ارمان این بود.
بله همون عکس هاست
----
کلاً نسبت به سال های گذشته خیلی خیلی روند اخبار در اینترنت و فن سایت ها سریع تر و قوی تر شده ، از همین الان همه میدونن بازی سر کمربند سنگین وزن سه نفره میشه یا برنده مانی این د بنک یا ایوان برن میشه یا اگه آر وی دی شرکت کنه اون میشه
کلاً فقط سر استوری لاین نو وی اوت امسال خیلی زیرکی به خرج دادن و همه گیج شدن
این عکس هایی که مربوط به راء هفته ی گذشته هستش را تا ساعتی دیگه میزارم تو فروم . حدود 12 تا عکس هستش که بسیار جالب هستش .