اخبار کوتاه : تغییر مکان FCW / اخباری از The Boogeyman و DH Smith
[align=center][size=x-small]
سخنگوی لیگ زیر گروه WWE یعنی FCW اعلام کرد که FCWاز این به بعد در Orlando, FL شو اجرا خواهد کرد اونها یک برناه شو در روز 13 مارچ در Eustis, FL داشتند که اون رو هم به Orlando, FL تغییر دادند . گفته شده بود که این شو قرار بوده در مرکز Lake County Fairgrounds انجام بشه که به فلوریدا منتقل شد . گفتنی است برنامه شو های 21 و 20 مارچ هم به Florida منتقل شده
-------------------
برنامه ریزی شد که DH Smith ستاره لیگ زیر گروه WWE یعنی FCW در برنامه Between The Ropes حضور داشته باشه . گفته میشه برناه از ساعت 6 تا 8 شب میباشد و در ESPN Radio پخش خواهد شد
------------------
مارتی رایت که با نام The Boogeyman در WWE حضور داشت درمورد اخراجش صحبت کرد و گفت : WWE اعلام کرده که علت اخراج من برای نوع رفتار و لباس پوشیدن و ادا ها و استیلم در رینگ بوده ، این دلیل قانع کننده نیست و حتی این کمپانی به من تذکری در این مورد نداد به هر حال من هر جا و در هر لیگی بروم استیل خودم در رینگ رو تغییر نمیدهم . من چند وقت پیش در روزنامه خواندم The Boogeyman نام خودش را عوض کرده و به Marty Wright تغییر داده و از این به بعد با این شخصیت در رینگ حاضر میشود اما این کذب محض است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/size][/align]
RE: اخبار کوتاه : تغییر مکان FCW / اخباری از The Boogeyman و DH Smith
دی اچ اسمیت که همره اسگل خودش کرده ... مثلا قرار بود بیاد لگسی !
مرسی