صحبتهای جی بی ال درباره برنامه هاش در منیا و تست و ...
[size=small]قهرمان کمربند بین قاره ای جان بردشاو لیفیلد در بلاگ شخصی خودش مطالبی رو گفته که مهماش به شرح زیره.
مرگ تست
من واقعا ناراحت شدم.من با تست دوست بودم و همیشه متنفر بودم کسی رو که خیلی جوون هست رو مرده ببینم.او هنوز کارهای زیادی برای انجام داشت و به آخر کار نرسیده بود.
درباره برنامش در راسولمنیا
من میدونم که شما حالتون از گفتن این حرف به هم میخوره ولی من هنوز برنامه ای ویژه برای راسولمنیا دارم و کاری تاریخی رو انجام خواهد داد.
من نمیتونم بذارم جشن 25 سالگی راسولمنیا از دست بره بدون این که من کار مهمی رو توش نکرده باشم.
من قول دادم کار بزرگی رو انجام بدم و این کار رو در شهری که توش به دنیا اومدم انجام میدم.
درباره لیگ OVW گفت که من گذشته براشون تبلیغ میکردم و الآن هم از حامیانشون هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size]
RE: صحبتهای جی بی ال درباره برنامه هاش در منیا و تست و ...
[size=x-small][align=center]
اینا برا جشن 25 سالگی از این کارها میکنن خدا رحم کنه به جشن 50 سالگی رسلمنیا
------------
فکر کنم کار تاریخی جان بازی با ری مستریو باشه
[/size][/align]
ما دیگه جدا حالمون از گفتن این حرف به هم میخوره .اخه لا اقل یه نخ هم نمیده پیش بینی کنیم . شاید به قول آقا پوریا بخاد با ری بازی کنه ؟؟؟بعد ار 3 سال شاید بازیشون قشنگ در آد
تصاحب عنوان بین قاره ایی تازه یکیش بود بازم وعده داده که منتظر کارهای دیگه ایی باشد .
به نظر من كار تاريخيش اينه كه متاسفانه كمربند رو ميبازه و بازنشست ميشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goldberg The Man
به نظر من كار تاريخيش اينه كه متاسفانه كمربند رو ميبازه و بازنشست ميشه.
اگه ببازه و بره یعنی بازنشست بشه بد میشه
باید کمربند رو به ری تقدیم کنه:11::11::11:
همون صد درصد با ری بازی میکنه و ری میبره چون نمی شه بر سر کمربند ,ری دو بار ناکام بمونه.یه بار CM Punk و یه بار هم JBL !!! عمرن:15:
البته جی بی ال در ماه می بازنشست خواهد شد.
بازی های جی بی ال عجیب افتضاح حال بهم زنی حالا هم میخواهد جلوی 619 بازی کنه آخه این بازی واقعا در حد رسلمنیا نیست