مهم:وینس مک من مخالف کریستین و بازی کمربند ecw و ...
[size=small]اخباری اختصاصی و مهم از کارهای جدید وینس مک من منتشر شده.
درباره کریستین و مانی این د بنک
پیشتر هم گفته بودیم که وینس مک من مخالف کریستین هست و زیاد اعتقادی به او نداره.
حتی وینس مخالف این بوده که کریستین کیج به راسولمنیا و بازی مانی این د بنک راه پیدا کنه.
اما گروه استوری لاین نویس WWE گفتن که حضور کیج در مانی این د بنک به نفع کمپانی هست و وینس به ناچار قبول کرده.
با این اوصاف نمیشه کریستین رو مدعی اول قهرمانی در مانی این د بنک به حساب آورد چون وینس مک من هنوز اعتقادی به کریستین نداره.
درباره ECW و این کمربند در راسولمنیا
در حالی که تنها دو هفته به راسولمنیا مونده هنوز وینس مک من تصمیمی برای کمربند ای سی دبلیو نگرفته.
منابعی میگن که احتمال این که جک سواگر از کمربند خودش در راسولمنیا دفاع نکنه زیاد هست.
همچنین منابعی میگن که وینس در جک سواگر و تواناییهاش شک کرده.
دلیلش هم بازی ضعیفش مقابل فینلی در نو وی اوت هست.
همچنین عده ای دیگه عقیده دارن که ایوان برن حریف بعدی سواگر هست.
ولی احتمال این که این کمربند در راسولمنیا دفاع نشه زیاد هست.
درباره استور لاین نویس wwe یعنی مایکل هایس
مایکل هایس قرار هست تا در جریان هفته های آینده یک مرخصی رو از WWE بگیره تا بتونه تجدید قوت بکنه.
او چند وقت پیش هم از سختی هاش در کارش میگفت.
ویسن مک من اعتقادش به مایکل هایس با اشتباهات در رویال رامبل و چیدمان اشتباه او کمی از بین رفته و شاید در آینده مشکلاتی برای مایکل به وجود بیاره.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size]
RE: مهم:وینس مک من مخالف کریستین و بازی کمربند ecw و ...
این خیلی بده که wwe واسه کمربند ecw هیچ برنامه و مسابقه ای نداشته باشد. هرچی باشه این کمربند جزو کمربند های نسبتا مهم کمپانی به شمار میره . و امیدوارم در جشن 25 سالگی رسل منیا یه مسابقه خوب سرش انجام بشه مثله :
ایوان vs سواگر vs فینلی
کریستین یک اشتباه کرد که به دبلیو دبلیو ای اومد...
اینقدر که برای این جیمی نوبل ارزش قائلند برای کریستین ارزش قائل نیستند!
خدا کنه حداقل یک ماه یه کمربند دست کریستین باشه
اون از پارسال که سر کمربند ای سی دبلیو اون کار رو کردند اینم امسال که دیگه اصلا بازی نذاشتند.
اگر این بازی رو سر کمربند ای سی دبلیو بود شاید خیلی به وضع این برند کمک میکرد.الان استارانی مثل کوزلوف و اوماگا بیکارن.
For ECW Tittle Fatal Four Way Match : Jack Swagger Vs Evan Bourne Vs Umaga Vs Vladimir Kozlov
وااااا
اینطوری که نمیشه بدبخت کریستین با هزار امید اومده WWE بعد اینطوری بخوان بکوبنش زمین
کریستین واقعا یکی از بهترین استارهای کشتی کچ هست
امیدوارم هرطور شده مانی این د بنک رو ببره
البته ممکن هم هست که وینس اسکلمون کرده باشه.
من که باور نمیکنم 100 کریستیان با یک سری شرط هایی به کمپانی پیوسته و شاید وینس خواسته فکر تماشاگران رو منحرف کنه . من که به بردن مانی این د بنک توسط کریستیان خیلی اعتقاد دارم .
بله امکان این هم هست که این هم از سری شایعه های منتشر شده از سوی وینس مک من باشه.
ولی این که وینس مک من به کریستین اعتقاد نداره از سال 2005 معلوم بود.
به نظر من كريستين استاري در حد كمربند بين قاره اي و آمريكا و نهايتا همين اي سي دبليو هستش و نظر وينس زياد هم اشتباه نيست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goldberg The Man
به نظر من كريستين استاري در حد كمربند بين قاره اي و آمريكا و نهايتا همين اي سي دبليو هستش و نظر وينس زياد هم اشتباه نيست.
یه نگاه به مسابقات این سه چهار هفته ای که برگشته بکنید ، میبینید که الان این آقای Triple H که WWE Champion هم هست انقدر مسابقاتش جذاب نیست و حرکات دیدنی تو مسابقاتش انجام نمیده .
یه نگاه که بندازین ، نظرتون " قطعا " عوض میشه .
Christian از سال 2005 تا الان خیلی پیشرفت کرده . خوب همین اج هم - که همتیمی سابق کریسچن بود - مگه سال 2005 خیلی استار بزرگی بود ؟ میبینید که الان 8 بار قهرمانی جهان گرفته .
ولی به هر حال من میگم ، Kane برنده ی MITB هست . چون معمولا مسابقات و نتایج از یکی دو سال قبل توسط کمپانی نوشته میشه [الان که تا پایان سال 2010 نوشته شده] . اون زمان کریسچن در کمپانی نبوده ، پس نمیتونستن اون رو جزو برنامه بدونن . البته ممکنه نظر کمپانی عوض شده باشه ، ولی من - با اینکه کریسچن رو خیلی دوست دارم - اما براش شانسی قائل نیستم .