:34:سلام رفقا یه سوال؟2بازیه لجند او ورسلمنیا چند تا رسلمنیا وجود داره مثلا از 1 تا9 یا بیشتر؟؟:15:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:34::28:
نمایش نسخه قابل چاپ
:34:سلام رفقا یه سوال؟2بازیه لجند او ورسلمنیا چند تا رسلمنیا وجود داره مثلا از 1 تا9 یا بیشتر؟؟:15:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:34::28:
فکر کنم تا رسلمینیای 15 باشه!
راستی یک سوال در همین جا ذکر میکنم و میخوام که کمک کنید :
آیا سازنده ی این بازی هم THQ هست ؟؟؟؟
سازنده این بازی yukos هست و ناشر این بازی thq است
بس باید اندرتاکر حداقل با 2 شخصیت باشه![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یه سوال دیگه این بازی کین با ماسک روداره؟ اگه داره وتونستید یه عکس در همینجا بزارین[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر این بازی تو ایران 3 روزه پخش شده!!
البته برای XBOX 360
الان اومده:15:؟؟؟؟تو اروبا 24 میاد ولی ایران 2روز زودتر:23:!اینجاست که بایدگفت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]OH MY GODDDDDDDD
من نمیدونم این بازی اومده یا نه اما شده یه بازی زودتر از اروپا تو ایران بیاد مثل wow lich king که یه چند روزی زودتر اومد اما خودمم نمیدونم چه جوری این بازیا زودتر میان.