ناراضی بودن وینس مکمن از نویسنده اسمک دَون - Latest Headlines
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
در جریان پانصدمین قسمت اسمک دَون که هفته گذشته انجام شده ، وینس مکمن رئیس کل کمپانی دبلیو دبلیو ای اعتراضات خود را بار دیگر اعلام کرده و این بار به طور مستقیم مایکل هایس ، نویسنده استوری لاین های برند اسمک دَون را مقصر دانست
وینس با هایس جر و بحث هایی را طبق اخبار بک استیج داشته و به شدت از پانصدمین اسمک دَون ناراضی بود ، بخصوص اینکه این اسمک دَون در دو هفته قبل از رسلمینیا انجام شده و افزود اصلاً این اسمک دَون راضی کننده نبود و مهم از آن ریتینگ 1.9 وینس را از همه چیز بیشتر عصبانی کرده و گفته شده که مایکل هایس برای رسلمینیا به تعطیلات فرستاده شده و فعلاً استوری لاین اسمک دَون بر عهده وی نیست اما سوأل اینجاست که در این وضعیت که وینس از او ناراضی بوده او به تعطیلات فرستاده شده یا از قبل در فهرست برنامه های هایس چنین چیزی ترتیب داده شد ؟
لازم به ذکر است که وینس قبلاً هم اعتراضاتی را به ریتینگ اسمک دَون و نحوه ضعیف اجرای شو داشته
RE: ناراضی بودن وینس مکمن از نویسنده اسمک دَون - Latest Headlines
مرسی معین جان.
واقعا اسمک دان در این چند سال اخیر بسیار استوری لاین های ضعیفی رو سپری کرده و پانصدمین شو اسمک دان رو هم من فکر میکردم یک شو تاریخی از اب در بیاد ولی واقعا مزخرف بود مخصوصا اون دلقک بازیه اخرش که اج به بیگ شو میگه شرک !:37:
اسمکدان واقعا خیلی ضعیف شده و یه فکر اساسی باید براش بکنه وینس.
همه استار های عالی رو ریخته تو راو.بهترین داستان ها مال راو هست.اسمکدان و ای سی دبلیو رو وینس داره نابود میکنه.
اگه وینس بیاد همه شوها رو مثل دبلیو دبلیو اف قاطی کنه بهتره!!
خودش میگه من ریتینگ 8 راو رو در سال 98 هرگز فراموش نمی کنم!! خب اون موقع هر سوپراستاری در تمام شوها حضور داشت و سوپراستارها هم به خوبی نقششون رو در استوری لاینها بازی می کردند!
بابا آخه این یعنی چی؟
الآن ECW بهتر از SD عمل میکنه با اینکه سوپراستارهای SD از راء هم بهترند.ولی به نظر من تقصیر ونیس و ویکیه.تقصیر ویکیه چون خیلی جنرال منجر بدیه و تقصیر ونیسه چون که ویکی رو اخراج نمیکنه.