مهم: پایان یافتن رکورد تیکر در راسولمنیا توسط تد دبیاسی
[size=small]پیشتر هم صحبتهایی مبنی بر پایان یافتن رکورد افسانه ای آندرتیکر شده بود.
کاندیدهای زیادی هم مطرح شده بود که آخرینشون تد دبیاسی بود.
تیم استوری لاین نویس کریتیو بر پایان یافتن رکورد تیکر مصر هست و تد دبیاسی از امیدهای بالای اونا به شمار میره.
این تیم قصد داره تا در چند سال آینده تد رو به یک استار مین اونتر تبدیل کنه و یک استوری لاین طولانی بین او و تیکر ایجاد کنه.
استوری لاین پیشنهادی هم این هست که پدر تد دبیاسی که تیکر رو به کشتی کج آورده با تیکر دعواش میشه و تد هم به مصاف او خواهد رفت.
البته این استوری لاین بستگی به وضعیت تیکر در سالهای آینده داره.
در آخرین شماره مجله WWE تد گفته که
من همیشه آندرتیکر رو دوست داشتم و آرزومه که در مین اونت راسولمنیا به مصافش برم و رکورد افسنه ایش رو بشکنم.
[/size]
RE: مهم: پایان یافتن رکورد تیکر در راسولمنیا توسط تد دبیاسی
تد پیازی دیگه چه خریه!!!
مطرح ترین **** استارها تو رسولمنیا در مقابل تیکر ناکام موندن...حالا دو تا جقل بشکنن...اگه بنا به شکستنش باشه توسط امثال کین و تریپل و شاون باشه بهتره تا این ارازل!!
مرسی ارمین تو ای اف !!!
تد دیباسی تو اون اندازه ها نیست که بتونه تیکر رو شکست بده.....
فکر بکنم دبلیو دبلیو ای میخواهد از تد دیبیاسی یک رندی ارتون جدید بسازه!
فکر کنم امسال قهرمان سنگین وزن میشه!!
زهی خیال باطل، که تد بتونه همچین کاری بکنه ؟
تیکر را باید یکی مثل شان یا تریپل و از این دست **** استارها رکوردش را بزنند نه یکی مثل تد دیباسی. البته با mr.iwes هم موافقم شاید می خواهند از اون یک شخصیت منفی بسازند.
البته این رکورد تیکر به نظر من افسانه ای نیست چون اگه استوری لاین نویس ها بخوان می تونن رکورد اونو بشکونن پس حساب افسانه ای بودن رو از این رکورد باید برداشت و از طرفی اونطور که من خبر ها رو خوندم، وینس مکمن این استوری لاین رو قبول نکرده و اجازه نداده که رکورد اون شکسته بشه ...
اگه شان نتونه تیکر ببره این رکورد برای همیشه باقی می ماند چون استاران دیگر مانند تریپل اچ و کین شانس خودشون را امتحان کردن و به جایی نرسیدن و در حال حاضر تنها استاری که قابلیت برد تیکر در رسلمنیا را داره شان هست ... پس بیاییم در 25 سالگرد رسلمنیا برای اقای رسلمنیا شانس برد را قایل بشیم بخاطر اینکه رکورد ها بوجود میان که روزی شکسته بشوند ....:34:
این خبر 6-7 ماه پیش مطرح شد اما وینس باهاش موافقت نکرد .
نویسنده ها به این نتیجه رسیدن رکورد باید حتما شکسته بشه اما این تصمیم مورد قبول وینس واقع نشد .
البته اینکه وینس میخواد از تد دیبیاسی [کوچک] یه استار بزرگ بسازه کاملا درسته ، اما یخورده فکر کنید ، با پیروزی تد دیبیاسی مقابل آندرتیکر در رسلمینیا :
تریپل ایچ ، رندی اورتن ، اج ، باتیستا ، کین ، بیگ شو و ... زیر سوال میرن .
نه آقا جون این حرفها کدومه؟من خودم با وینس حرف میزدم اصلا این بحثها نبود،و گفت به تمام بچه های اننمن بگو اینا شایعه ای بیش نیست:17:و اگه قرار باشه رکورد تیکر شکسته بشه اون تویی که بایداین کارو بکنی:4:
حالا چند ماهه تسم استوریلاین نویسها دارن یه استوریلاین واسه من و آندر مینویسن:24::4:
ولی اگه اینطور بشه پس اندر امسال از شان میبره((خدا کنه اینطوری نباشه:30:))
من هم شان را دوست دارم هم تیکر را.
ولی دوست ندارم که تیکر ببازه. شاید ونیس هم همین طور فکر می کنه و دلیلی باشه که تا حالا نگذاشته تیکر ببازه.شاید هم این بار شان بتونه رکورد تیکر را بزنه. بهر حال آخرین بازی های شان می باشد.