خبري كوتاه اما مهم از آلبوم جديد John Cena
[size=x-small][align=right]
CENA در جديدترين مصاحبه خودش كه در MTV ديشب انجام داد اعلام كرد من در Hip Hop با ستاره هاي زيادي آهنگ خوندم ، من با Snoop Dogg آهنگ خوندم و اون از خوندن من خيلي راضي بود ، نميدونم آلبوم بعديم رو كي منتشر ميكنم اما ميخواهم در اين آلبوم از 50 Cent استفاده بكنم ، با وي صحبت كردم ولي وي هنوز جوابي به من نداده .
[/align][/size]
RE: خبري كوتاه اما مهم از آلبوم جديد John Cena
فکر کنم 50 cent تحریم بشه .
eminem رفته به جاش john cena اومده:26:. همکار جدید 50 cent جان سینا هست:11:
امکان نداره 50 Cent قبول کنه.ولی اگه قبول کنه خیلی خوب میشه.البته جان صداش یکم شبیه Eminem هست.
این هم از اهداف کمپانی برای اسطوره ای کردن جان سینا است کارهایی نظیر مصاحبه های زیاد و یا بازی در فیلم و یا هوم ویدیو ها ولی به هر حال هر کاری سینا بکنه نمی تونه اسطوره بشه ...
در به در 50CENT تو رودربایستی گیر کرده روش نمیشه بگه نه:4:
ولی خوب اگه 50CENT قبول کنه واقعا کار جالب میشه و سینا باید با جای کلاه شورتکش رو بندازه هوا:4:
در ضمن SNOOP DOGG دست کمی از 50CENT نداره.
حالا فک کنیم سینا با شهرام ناظری فیت بده:12:
بزنه گاراژ بابا !
من بابا بزرگم از سینا بهتر میخونه . یه مشت مزخرف خونده تو آلبوم قبلیش ، خدا میدونه دومیش چقدر افتضاح میخواد از آب در بیاد .
فیفتی سنت که هیچی ، 2afm هم حاضر نمیشه با سینا بخونه .
همون اسنوپ داگ هم به نظر من بهش لطف كرده، درسته كه سينا تو دنياي كچ معروفه ولي ديگه 50cent لقمه بزرگتر از دهنه خداييش،فيفتي سنت اونجا به اندازه رييس جمهور محبوب و معروف و سرشناسه حالا بياد با سينا فيت بده؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAJID LaShLeY
در به در 50CENT تو رودربایستی گیر کرده روش نمیشه بگه نه:4:
ولی خوب اگه 50CENT قبول کنه واقعا کار جالب میشه و سینا باید با جای کلاه شورتکش رو بندازه هوا:4:
در ضمن SNOOP DOGG دست کمی از 50CENT نداره.
حالا فک کنیم سینا با شهرام ناظری فیت بده:12:
این همه به سینا توهین کردین. کسی هم چیزی نمیگه!!! ولی خواهشا شهرام ناظری رو مسخره نکنین!!!
بابا نا سلامتی ایرانی هستین ها!!!! زشته به خدا!!!!
اضلا سینا یه درک!!! یعنی شما بعد از گیر دادن به شرت سینا حاضری واسه جلب توجه و خندوندن اعضای سایت شهرام ناظری که جز بهترین و با سابقه ترین خواننده های سنتی ماست رو مسخره کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من واقعا متاسفم!!!
الانم نمیخواد جواب منو بدی که مثلا کم نیاورده باشی!!! فقط یه ذره به حرفم فکر کن!!! همین.