بازداشت ستاره TNA به علت مسائل جنسي
[size=x-small][align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ستاره اسبق TNA يعني Pat Kenney امروز خبر رسيد كه دستگير شده . وي كه در رينگ با نام Simon Diamond حاضر ميشد مرتكب به يك جرم مربوط به مسائل جنسي شد . گفته ميشه بعد از تجاوز به يك پسر بچه دستگير شد گويا شاكيان پرونده معلم مدرسه و پسر بچه در مدرسه Delaware و مادر و پدر بچه هستند . پليس داستان رو پيگيري ميكنه و در نهايت متوجه مشكل رواني وي ميشه ، وي تعريف ميكنه در مدرسه Wilmington's Salesianum زماني كه بچه بودم به من تجاوز شده و اين به صورت عقده در آمده بود
[/align][/size]
RE: بازداشت ستاره TNA به علت مسائل جنسي
خب حالا اون بچه چه گناهی کرده ! عجیبه ها ! یکی دیگه تجاوز می کنه یکی دیگه باید .....
این همون VITO تو دبلیودبلیو ای بوده ؟
این که G*AY
نه نامهاي ايشون به ترتيب زير بوده
Lance Diamond
Simon Diamond
Pat Kenney
The Russian Invader II
The Empire Saint
Japanese Assassin
New York City Rocker
Japanese Assassin
مرتیکه بخشی از اسم منم لکه دار کرد.
زمانی هم که با نام Vito بود خیلی ازش بدم می اومد . مرتیکه نه قیافه داره نه هیکل نه چیزی از کشتی کچ بارش هستش .
از این بشر متنفرم !! دم اونکه بهش تجاوز کرده گرم :33: فقط من موندم اگه دوران بچگی هم تا همین حد زشت بوده یارو چطور تونسته با خودش کنار بیاد !!
یادمه وقتی هم در اسمکدان VITO نام داشت لباس زنانه میپوشید و با زن ها کشتی میگرفت.
اون کسی هم که تو بچگی بهش تجاوز کرده سگ بوده چون هیچ انسانی به خودش جرعت نمیده که به این یارو تجاوز کنه:26:
پزمان مطمئنی تو اسمکدان با زنها کشتی میگرفت؟:21:
بابا این همه کلابهای سک*سی تو آمریکا هست این احمق رفته به بچه تجاوز کرده؟:11: