زانوی شاون مایکل او را پس از راسولمنیا به احتمال بازنشست میکند
[size=small]شاون مایکل در شرایط بدنی خوبی به سر نمیبره.
او در سال 2008 در تمام هفتگیها حضور پیدا نمیکرد و فقط در مواقع حساس حاضر میشد.
پیشتر هم او مشکلات عدیده زانو داشت.
در حال حاضر به گفته دکتر معالجش این مشکلات به بیشترین حد خود رسیده.
بنابراین شاون مجبوره که در شوهای کمتری شرکت کنه مثل وضعیتی که تیکر داره.
منابعی بازنشستگی شاون مایکل رو بعد راسولمنیا اعلام میکنن.
این موضوع قبلا هم بررسی شده بود که شاون قرار هست تا در هوم تاون خودش بازنشست بشه ولی پس از آمادگی شاون این موضوع منتفی شد.
با ادامه وضعیت بد زانوش آینده همه چیز رو مشخصی میکنه ولی شاون بارها توصیه های پزشکانش رو نادیده گرفته.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size]
RE: زانوی شاون مایکل او را پس از راسولمنیا به احتمال بازنشست میکند
امیدوارم همونطور که در مصاحبه هاش میگه با بودنش آدم هایی مثل منو خوش حال نیگه داره .
درسته شان بار ها و بار ها صحبت های پزشکش رو نادیده گرفته .سال اونموقع سال 98 هم که مصدوم شد زیاد مشخص نبود که میاد ولی بعد 5 سال برگشت.
شان همیشه علاقه داشته که کشتی بگیره چون از 6 سالگی این کارو میکرد.
من یکی که مطمئنم شان هیچ وقت بی دلیل دوست دارانش رو ترک نمیکنه چون بیشتر از خودش کشتی گرفتن رو دوست داره.
واقعا آرزو میکنم شان بتونه و باز هم با حظورش تو رینگ دوست دارانشو خوشحال کنه چون نبودنش تو رینگ حد اقل واسه من یکی غیر قابل تحلمه.
ولی من که فکر نمیکنم شان به این زودی خداحافظی کنه چون انجوری که اون با اعتماد به نفس تو مصاحبش گفت من اصلا به خداحافظی فکر نمیکنم این یقین رو به من و دوست دارانش میده که شان 1 رستلمنیا دیگه رو هم پیش ما هست الته از ته دل آرزو میکنه 20 تا رستلمنیا دیگه هم پیش ما باشه.
شاون مايکل در سال 98 هم قرار بود بازنشست بشه ولي 2002 برگشت.سگ جونتر از اين حرفاست
خدا کنه ادامه بده،کج بدون شان و سلطان و تیکر و این قبیل **** استارا هیچی نیست:26:
بدون شاون DX هم ديگه وجود نداره:2:.خدا كنه كه بازم كشتي بگيره.
شان مایکلز بره یعنی یکی از مهره های بزرگ کمپانی رفته.
او خوب کشتی میگیره و بهتره که باز هم ادامه بده.و جای او رو دراین سبک کسی پر نمیکنه.
امیدوارم که شان با پیروزی مقابل تیکر اعلام کنه که حالا حالا ها توی کشتی کچ هست !!
اصلاً نمی شه کشتی کج را بدون شان مایکلز تصور کرد. امیدوارم زودتر سلامتی اش را بدست بیاره و تا 20 تا رسلمانیای دیگه هم حضور داشته باشه.
واقعا اگه بازنشسته بشه WWE به مشکلات زیادی برمیخوره...
تو این وضع الان بره هیچ تاثیری نداره جز اینکه به سلامتیش اهمیت میده.
الان دیگه با اون غیبت های طولانی مدت و استوریلاین های بی محتوا اون نقش اساسی رو که تو راو داشت رو از دست داده و اگر بره واقعا کار خوبی میکنه که با سلامت خودش بازی نمیکنه.