صحبتهاي ادج مبني بر تيم شدن دوباره با كريشن
[size=x-small][align=center]
ادج در طي مصاحبه اي با The Baltimore Sun در مورد كريشن به سوالاتي پاسخ ميده كه جالب ترين سوال اين بود
سوال : دوست قديمي تو كريشن به WWE بازگشت ! . آيا تو الان از او به عنوان يه دوست انتظار داري يا دشمن ؟
ادج : ما خيلي به هم نزديك هستيم من خيلي دوست دارم كه وي رو دوباره در كنارم ببينم ، دوران خوبي داشتيم من هميشه دوست داشتم كه وقتي بازنشسته ميشم با كريشن باشم ، احتمالا همين گونه هم خواهد شد . اين دوستي فقط به اين خاطر است كه ما با هم بزرگ شديم . كريسشن براي 25 سال است كه با من دوسته ، خيلي دوست خوبيه . ما در گذشته خيلي با هم صميمي بوديم و خيلي تفريح ميكرديم . ما در همه راه ها با هم بوديم و با هم به بيرون ميرفتيم اميدوارم دوباره بتونم كنار كريسشن باشم
[/align][/size]
RE: صحبتهاي ادج مبني بر تيم شدن دوباره با كريشن
کریستین استعدادش حیف شد.
نیاید WWE بهش پشت میکرد
تگ تيم خوبي بودن ولي اگه دوباره تگ بشن يه تيم منفور ميشن وبراي كريستين خوب نميشه.ولي تشكيل شدنش بد نيست.
اتفاقا تیم بشن.....چون اینطور که معلومه شاون داره میره....D-X یکجورایی دیگه درست نمیشه
این E&C اگه تشکیل بشه میتونه جایگزین هرچند ضعیف ولی مناسب رو بگیره(تا حداقل اج فعلا رقم کمربند هاش 2رقمی نشه)
کیریستین نمیاد دوباره با ادج تیم بشه چون منفور میشه
شايد ديديد با هل شدن احتمالي سينا ، ادج بيبي فيس شد
فکر نکنم با هم تگ بشند چون کریستین تازه برگشته و فکر نمیکنم دوباره هیلش کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cerebral Assassin
کریستین استعدادش حیف شد.
نیاید WWE بهش پشت میکرد
دوست عزیز می شه بگید کریستین چه استعدادی داشت، به جز در مسابقات تگ تیم ؟؟؟؟
من نمی دونم چرا فکر می کنید کریستین یک سوپراستار بزرگ است ؟
به نظر من کریستین یک سوپراستار تقربا متوسط است و از طرفی هیچ وقت دوران اوجی هم نداشته ...