هلک هوگن : قرار بود با جان سینا در رسلمینیا بازی کنم
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
هلک هوگن هال آف فیم کنونی کمپانی دبلیو دبلیو ای طی صحبت هایی که با Popeater.com داشته گفته که برنامه بازی من با جان سینا کاملاً قطعی بود و قرار بوده که من و جان حتی بر سر کمربند بازی کنیم و بازی ما به یکی از زیباترین مین ایونت های رسلمینیا تبدیل شود
من حتی صحبت هایی را با وینس داشتم و قرار بود به مین ایونت رسلمینیا تبدیل شوم اما مصدومیت ناحیه پشت من واقعاً حاد و خطرناک شده بود و من برای MRI رفتم و چندین عمل های جدی ای بر روی پشتم انجام دادم که من را بسیار زیاد از مسابقات دور کرد و مانع انجام شدن این بازی شد و فعلاً باید برای مدتی استراحت کنم و از میادین دور باشم
RE: هلک هوگن : قرار بود با جان سینا در رسلمینیا بازی کنم
احتمالش هست چنین مسابقه ای در آینده انجام بشه ؟
این مسابقه تا کی قطعی بود و از کی منتفی شد ؟
این مسابقه تا قبل از جراحی پشت هوگن قرار بود انجام بشه ، معلوم نیست این بازی در آینده انجام بشه یا خیر ولی فکر نکنم بخوان این بازی رو سال دیگه انجام بدن چون دیگه از نظر من جذابیتش رو از دست داده
امیدوارم این بازی هر چه زودتر در آینده ی نزدیک انجام بشه.خیلی با حال میشه
اتفاقا این بازی هر وقت که برگزار بشه هیچ بمب تو خبر گزاریها صدا میکنه چون هر دو مشهور و جزء افراد کله گنده ی آمریکا به حساب می آیند . ولی خوب وقتی هوگن خودش لو داد این بازی رو دیگه باید قید این بازی رو زد .
خدا به خير كرده كه اين مسابقه برگزار نميشه،دليلشو همه ميدونين.
واقعا اگه برگزار میشد یکی از مسابقات بیاد ماندنی کشتی کج میشد....
ولي اگه تيكر و هوگان تو منيا بازي كنن خيلي توپ ميشه.
آخه هوگن هم شد کشتی گیر ؟! به نظر من که فقط بلده مسخره بازی در بیاره ! توی یه بازی یادمه شان مایکل حسابی زدش و اون با اداهای بی مزه بازی رو برد !! به نظر من بازیی که یه طرفش هوگن باشه نصف جذابیتش رو از دست می ده !
فعلا که جان سینا راک رو برای مسابقه برای سال بعد دعوت کرده و بازیش با هوگن منتفی شده!
ولی اگه هوگن در رسلمینیا حضور داشت جذابیت رسلمینیا بالا می رفت!