صحبت هاي جديد Vickie Guerrero در ورد ادي و ...
[size=x-small][align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
GM جديد راو يعني Vickie Guerrero در جديدترين صحبت هايش در مورد شوهر فوت كرده اش ، ادي گررو و وضعيت كنوني اش در WWE صحبت ميكنه .
من با Eddie Guerrero زمان خوبي داشتم ، من هميشه خاطرات El Paso رو به ياد دارم و هرگز ادي رو فراموش نميكنم
زماني كه ما داشتيم از مكزيك به آمريكا براي هميشه مي آمديم من يادم بود ادي دوست نداشت مكزيك رو ترك كنه اما ما مجبور بوديم ، ما بايد پيشرفت ميكرديم
من دوست نداشتم خدا ادي رو از من بگيره و وي براي هميشه به من goodbye بگه .
وي در مورد حضورش در راو و وضعيت كنوني اش در منيا اينجوري ميگه :
من در سمتي ايستادم كه سالها پيش اين خط براي من تعيين شده بود .
براي من خيلي جالبه كه وقتي من حرف ميزنم مردم ديوانه ميشوند . من با صحبت هايم به اونها ميگويم shut up
وي همچنين دوباره در باره ادي گفت :
داستانها در WWE دروغ هستند و Eddie اولين و آخرين عشق من در تمام زندگي ام بوده
[/align][/size]
RE: صحبت هاي جديد Vickie Guerrero در ورد ادي و ...
[align=center]خوب شد داستان ها دروغ بوده وگرنه اج و بیگ شو ... :4:[/align]
تن ادی خدابیامرز از لرزشهای زیاد پودر شد.
من وقتی رسلمنیا 2006 رو دیدم همون موقع گفتم این زن درستی نیست بعدا که اومد متیجر شد فهمیدم از این داستان ها قرار بیفته
البته فراموش نكنيد ويكي نقششو خيلي خوب بازي كرد در كمپاني و الان منفورترين فرد كمپانيه !
من که بعید میدونم یک فرد تو تاریخ WWE اینقدر منفور بوده باشه . حتی محمد حسن هم اینقدر هو نمیشد که این ویکی هو (بو) میشه .
ویکی رو با افراد خیلی محبوب در انداختن مثل آندر،باتیستا،ری و تریپل که همین کار باعث شد منفور ترین بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
[size=x-small][align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
براي من خيلي جالبه كه وقتي من حرف ميزنم مردم ديوانه ميشوند . من با صحبت هايم به اونها ميگويم shut up
[/align][/size]
اشتابه میگه خودش از بس میگه اسکیوز می دیوانه شده در ضمن تماشاگرها هستند که بهش میگن خفه شو نه ویکی به اونا میگه .