مهم: فرق درفت امسال با سال پیش
[size=small]در درفت سال گذشته استارها درفت شدنشون رو نمیدونستن.
در درفت سال گذشته تنها تریپل ایچ میدونست که قرار هست به اسمکداون درفت بشه و بقیه از درفت شدنشون بی اطلاع بودن.
امسال از چند روز قبل استارها متوجه برند آیندشون شدن.
واکنش های استارها نسبت به تغییر برندشون در سال گذشته به همین دلیل طبیعی تر بود.
[/size]
صحبت جديد ستاره هاي درفت شده در مورد درفت
[size=x-small][align=center]
ليست زير صحبت هاي ستاره هايي است كه ديروز درفت شده اند و اونها در مورد برند جديدشون بيشتر توضيح ميدهند
Rey Mysterio : وي اعلام كرده كه خيلي خوشحالم كه دوباره در جمع اسمك دَون هستم و تنها هدفم بازي كردن است
Maryse : وي بعد از درفتش به لاكر روم راو رفت و با همه دست داد و آشنا شد و گفت خيلي از انتقالم خوشحالم
Vladimir Kozlov : وي گفته من هر چه زودتر خواهان كمربند ECW هستم
Chris Jericho : وي گفته من در اسمك دَون شخصيت ريا كارانه خودم رو به نحو احسن نشان خواهم داد
The Miz : گفته من خيلي خوشحال هستم كه استعداد من و جان موريسون از هم جدا شد . با اين كار من فرصت خودنمايي دارم
CM Punk : وي گفته هيچ برندي امنيت نداره ، زماني كه CM Punk با كيف ماني اين بنك در اون برند حاضر است
Matt Hardy : وي اعلام كرد نام راو به شو مت هاردي تغيير خواهد يافت
Melina : گويا ملينا از انتقالش به اسمك دَون آنچنان راضي نيست
Big Show : راو الان بزرگترين شو در كمپاني است چون World's Largest Athlete در اون حاضر است
MVP : وي در مورد احساسش در اولين حضورش در جمع ستاره هاي راو سخن گفت
[/align][/size]
RE: صحبت جديد ستاره هاي درفت شده در مورد درفت
کلا پارسال خیلی سنت شکنی شد تا امسال !
درفت خیلی بدی بود.کاش قبل بکلش این کار رو انجام میدادن که نتیجه ی بازی سینا و ادج لو نمیرفت (ای بابا بازم ادج و 9 بار که کمربند رو مگیره اگه اشتب نکنم)
ســلام.
چه ربطی به لو رفتن بازی ادج . سینا داره ؟
همین پارسال درفت قبل نایت اف چمپین بود.
ترپیل اچ درفت شده بود به راو . و تو NoC با سینا بازی داشت . همه میگفتن نتیجه لو رفته و سینا برندست. در صورتی که تریپل اچ برد.
من هنوزم میگم سینا ادج را میبره.
ممنون پوریا جان.
بای.
ملینا چه پر رو هست.همه خوشحالند به جز اون. :4:
حیف شد که تیکر در جمع درفت شدگان نبود.