تد ديبياسي لگسي را ترك ميكند
[size=x-small][align=center]
Ted DiBiase Sr. طي صحبت هايي كه در كلوپ بويز گيرلز در Tomah, Wisconsin انجام داده در مورد پسرش نكاتي رو عنوان كرده ، وي اعلام ميكنه شرايط وي در لگسي خوب نيست و زياد به چشم نمياد ، فكر كنم تد فراموش كرده كه يك برادر ديگر به نام Brett داره كه حداكثر تا امسال به كمپاني به صورت رسمي ميپيونده . اون الان در اف سي دابليو خيلي حرفه اي عمل ميكنه . گفته ميشه تد ديبياسي سير در مورد برادر ديگر تد يعني Mike سخني به ميان نياورد . وي اعلام كرد در جريان اين كريسمس شاهد حضور برت دي بياسي در كمپاني خواهيد بود . وي ميگه با ورود برادرش ، تد بايد كمي با منش تر برخورد بكنه و حتي فيس هِــل وي براي فيلم جديدش به نام The Marine 2 اصلا خوب نيست . وي همچنين در مورد خودش اعلام كرد كه بدون هيچ قانوني ميتونه در شو هاي كمپاني حضور داشته باشه زيرا با كمپاني قرارداد داره
[/align][/size]
RE: تد ديبياسي لگسي را ترك ميكند
به نظر من تد استیلش برای بزرگ شدن خوب نیست.
مگه این که مثل جان سینا کفش پاشنه بلند بپوشه.
با سابقه ای که دبیاسی در دبیلیو دبلیو ای داره باید کلاشم هوا بندازه که تو لگسی دارن چهرشو بزرگ میکنن و تو یه فیلم شرکتش دادن
واقعاً چقدر زود آدم مغرور میشه ...
تد دییاسی هنوز اول راهه.
تا هم اینجارم که اومده با پارتی باباش بوده.
تد حالا حالا ها فرصت داره.
[align=center]منم فكر كنم اون بزرگ تر از اين بشه و لگسي رو ترك كنه و نقش مثبت رو به دست بياره تا فيلمش فروش كنه.با شخصيت هيل فكر نكنم بتونه فيلمش فروش داشته باشه پس مجبوره.[/align]
من نمیدونم منظورتون از پارتی بازی چیه؟ به نظرتون کمپانی بزرگی مثل WWE و رئیسی مثل مک مهن همچین ریسکی رو میکنه و میاد به خاطر اینکه بابای یک سوپراستار یک زمانی تو این کمپانی کشتی می گرفته پسر اون پدر رو به یک سوپراستار گنده تبدیل بکنه .
آقا آرمین شما که میگی تد دیبیاسی باید کفش پاشنه بلند بپوشه میشه بگی تفاوت قدی تد دیبیاسی و تریپل اچ که به قول شما یک قهرمان هستش و استیل قهرمانی داره چقدر هستش؟ تد دیبیاسی قدش 188 هستش و تریپل اچ قدش 189 . این فقط یک مثال بود برای اینکه سوپراستار مورد علاقه ات تریپل اچ هستش .
بعدش میشه بگید کدوم سوپراستار میتونه در بازی اولش اونم تو کمپانی بزرگی مثل WWE تایتل بگیره ؟
در ضمن بازم میگم وینس اینقدر احمق نیست که بیاد فیلمی مثل Marine2 رو به کسی واگذار کنه که مثل به قول شماها باباش سفارشش رو پیش مک مهن کرده .
نه آقا حامد منظور من در وارد شدن به کمپانیه.شما خودت تصور کن کسی که آشنائیتی با کمپانی داره ( در اینجا از طرف پدرش) راحتتر وارد کمپانی میشه تا کسی که اولین بارش هست.من نمی گم که از تددیبیاسی تست نگرفتن و از توخیابون اوردنش ولی همیشه نام و سابقه پدرش روشه.
شما می گی مکمن پارتی بازی نمی کنه! آیا اگه مکمن رئیس کمپانی نبود افرادی مثل شین مکمن یا استفنی می تونستن در شوءها حضور پیدا کنند. آیا شین مکمن یه کشتی گیر حرفه ایه؟
بعدش شما گفتید که تددیبیاسی در اولین حضورش تایتل گرفته. نظرتون چیه آیا تد کمربند را خودش برد یا استوری لان اینطوری تنظیم شده بود؟
البته من فقط و فقط انتقاد کردم و قصد دیگه ای نداشتم.
من به شخصه از تد تنفر دارم !!! باز حداقل کودی کمی قابل تحمل تر هست اما این تد اصلا این کاره نیست !
در کل تشکیل گروه Legacy زیاد جالب نبود و کمی از اباهت Randy هم کاسته شد (البته از نظر من)
در جواب اقا حامد باید بگم که اصلا حرف درست و منطقی نزدند.
اخه کی میاد تد رو با تریپل اچ مقایسه کنه.استیل تریپل اچ 1000 برابر تد ارزش داره و زیباست واقعا نمیدونم حرف شما بر چه اساسی زده شد!!!؟؟؟حالا مثلا قد سینا خیلی بلنده قد ادج و جریکو و پانک و خیلی های دیگه !!!؟؟؟
همین Taker درسته قدش بلند هست اما در عوض هیکل بیخود و زشتی داره و به همین دلیل همیشه زیرپوش و شلوار میپوشه چون بدنش افتضاحه !
من نمیدونم شما چرا همیشه یک چیز بی مورد رو ربط میدید به Cena
خب شما میگید تد دی بیاس بخاطر پدرش هست که اینطوری شده , با این حساب Triple H هم داماد وینس هستش , پس شما حرفی از پارتی بازی نزنید چون همه میدونن این همه افتخاراتش رو مدیون Vince هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Am Legend
من نمیدونم منظورتون از پارتی بازی چیه؟ به نظرتون کمپانی بزرگی مثل WWE و رئیسی مثل مک مهن همچین ریسکی رو میکنه و میاد به خاطر اینکه بابای یک سوپراستار یک زمانی تو این کمپانی کشتی می گرفته پسر اون پدر رو به یک سوپراستار گنده تبدیل بکنه .
آقا آرمین شما که میگی تد دیبیاسی باید کفش پاشنه بلند بپوشه میشه بگی تفاوت قدی تد دیبیاسی و تریپل اچ که به قول شما یک قهرمان هستش و استیل قهرمانی داره چقدر هستش؟ تد دیبیاسی قدش 188 هستش و تریپل اچ قدش 189 . این فقط یک مثال بود برای اینکه سوپراستار مورد علاقه ات تریپل اچ هستش .
بعدش میشه بگید کدوم سوپراستار میتونه در بازی اولش اونم تو کمپانی بزرگی مثل WWE تایتل بگیره ؟
در ضمن بازم میگم وینس اینقدر احمق نیست که بیاد فیلمی مثل Marine2 رو به کسی واگذار کنه که مثل به قول شماها باباش سفارشش رو پیش مک مهن کرده .
حامد جان اولا که تریپل ایچ 6.4 هستش که میشه 194 سانت.توی گوشیها برنامه های مبدل پر هستش بزن توش.
سینا 6.1 هست و دبیاسی هم همینطور.
اولین چیز استیل هستش.
دبیاسی قد کوتاهی داره ولی هیکلش خوبه ولی برای یه هیکل خوب قد بلند خیلی مناسبه.
مثلا شما فکر میکنید چرا باتیستا انقدر به چشم میاد؟
فقط به خاطر قدشه وگرنه هیکل خیلیها از باتیستا بهتره ولی باتیستا به خاطر قد بلندش هیکلش بیشتر به چشم میاد.
من 1000 دفعه همین قضیه استار مورد علاقه رو نادیده گرفتم و همیشه حق رو رعایت میکنم.
در ضمن WWE به این استارها بیشتر اعتماد میکنه.
مثلا شما راک رو ببین.
اگه نظر مثبت روش نبود به این همه موفقیت نمیرسید.
امثال دبیاسی هر چی دارن از پدرشون دارن وگرنه بریم از خیابون برات آدم بیارم ده برابر اینا استعداد دارن ولی کو پول؟ کو پدر مایه دار ملیون دالر من؟