اکثر دی*وا ها از حضورشون در بتل رویال راسولمنیا ناراضی بودن
[size=small]عده بسیار زیادی از دی*وا ها از بازیشون توی منیا ناراضی بودن.
نارضایتی اون ها به حذف شدنش برمیگرده.
عده ای از نحوه حذف شذنشون ناراضی بودن و عده دیگر هم از مدت زمان کم حضورشون در رینگ ناراضی بودن.
یکی از دی*وا ها گفته بود که من اصلا نفهمیدم که کی پامو به رینگ گذاشتم.
[/size]
RE: اکثر دی*وا ها از حضورشون در بتل رویال راسولمنیا ناراضی بودن
آره
واقعا مسابقه کوتاه مدت ومسخره بود با اون برندش:17:
هیچکدومشون به چشم نیومدند.
حداقل اگر انترانس ها یا معرفیشون به صورت تک به تک بود بهتر میشد.
[align=center]در كل همه چي اين مسابقه مسخره بود از شروع تا پايان.:17:من اصلآ نفهميدم كي شركت كرده كي شركت نكرده.:9::21:استو ري لاين نويسا گفته بودن فقط بپرين بيرون و هيچ برنامه اي نداشتن به غير از يه ديقه ي آخر بازي.:27:[/align]
معلومه دیگه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده
به نظر من باید کـندیس میشل برنده ی این بتل رویال میشد و توش شرکت میکرد
آره دیگه...بایدم ناراضی باشن...این سانتینو اومد همینجوری وایساد،بعدشم زرتی بث رو انداخت بیرون...باید ناراضی باشن!:4:
خنده داره بود که سانتنیو برنده شد اما این مسابقه مخصوص **** ها بود و باید یکی از اونها برنده میشد اما واقعا مسابقه زمان کوتاهی داشت و این یک ضعفه.
خودشون مسخره بودن ، با شرکت سانتینو مارلا و برنده شدنشون زشت هم شدن ! دیگه شورش رو در آوردن !
واقعا باید این بازی رو تاریخی میکردن و برای این کار هم کسی به جز تریش لایق برنده بودن نبود.
حالا که تریش نبود این مسخره بازی رو راه انداختن.
هیچ وقت نمیان یک شخص رو به عنوان بانوی رسل منیا انتخاب کنن . حالا چه میخواد مرد باشه چه زن چون این کار باعث تفرقه و بی انگیزگی میان دیگران میشه . حتی در مراسم 15 سالگی راء هم دید که مثلا میستر مک مهن میخواست بهترین سوپراستارهای تاریخ راء رو معرفی کنه ولی به خاطر خودخواهی خودش رو معرفی کرد و مطمئنا هم هیچکس ناراحت نشد . شاون مایکلز هم به خاطر بازی های زیبا و خاطره انگیزی که تو رسل منیاها انجام داده لقب آقای رسل منیا رو دریافت کرده وگرنه بازی رسمی ایی برای دریافت این لقب انجام نشده است .