تریپل ایچ در سامراسلم بازمیگردد؟!
[size=small]در جریان بکلش و بازی تریپل ایچ در مقابل رندی اورتون او پس از دریافت کردن فینیشر لگد رندی اورتون مصدوم شد و با برانکارد به بیرون انتقال داده شد.
منابع خبری اعلام کردند که مصدومیت تریپل ایچ یک استوری لاین هست و او به دلیل سال پرفشاری که پشت سر گذاشته بود احتیاج به یک استراحت داشت.
همچنین اعلام کردند که تریپل ایچ در سامراسلم باز خواهد گشت و در بازگشت برای انتقام خواهد رفت.
در نتیجه بازی رندی و تریپل ایچ در سامراسلم دور از دسترس نیست.[/size]
RE: تریپل ایچ در سامراسلم بازمیگردد؟!
چه مسخره دقیقا مثل مصدومیت الکی باتیستا...ولی من یکی که خسته شدم از بس درگیری بین تریپل و رندی و باتیستا دیدم خیلی دیگه تکراری شده.
حاجی حال کردی گفتم این فینیشر برای زمانی هستش که یه سوپراستار بره استراحت کنه ؟ :4:
ولی دور بودن تریپل اچ از میادین واقعاً الزامی بود چون اگه بیشتر کمربند دستش میموند هم منفور میشد هم تقریباً یک ساله که بازی های سخت داره انجام میده و به استراحت احتیاج داشت
واقعا تو این یکی دوسال فوق العاده کار کرد واقعا استار دوست داشتنی هست ! سال 2008 رو طوفانی شروع کرد و این تاپیک منو یاد بازگشت رویایی اون تو سامر 2007 انداخت ! واقعا لذت بردم امیدوارم اماده تر از همیشه برگرده !
ممنون !
به نظر من خیلی وقته که شخصیتش بیبی فیسه. دیگه تکراری شده.
اگه با شخصیت هیل برگرده یه تنوعی ایجاد میشه.این طور طرفداراش هم بیشتر می شند.
به نظر من هم درتی ( هیل ، منفی ) شدن تریپل اچ خیلی زیبایی مسابقات رو افزایش میده
چون الان استار درتی و بسیار قوی خیلی کم وجود داره و چند تایی بیشتر نیستند که مین اونتی هم هستند
این چند روز از نت دور بودیم چه اتفاق هایی که تو کشتی کج نیفتاده!
به نظر من بعد از بازگشت دوباره دی اکس رو تشکیل بده خیلی خوب میشه!
تریپل ایچ هم واقعا توی این 1.5 سال خیلی توی فشار بود.
یه استراحت براش لازم بود.
امیدوارم در برگشت یه درس درست و حسابی به رندی بره و یه حالی هم از باتیستا بگیره.