نتایـــج اســمک دَون به تاریخ 2009 May 1th
سلام
نتایج اسمک دَون رو به اطلاعتون می رسونم
رویداد : Smackdown
محل برگزاری : Madison Square Garden , New York City
زمان برگزاری : April 28th On TV May 1th
----------------------------------------------------------------------
آهنگ کریس جریکو زده می شود و او با کت و شلوار به رینگ میاید و می گوید که تا الان با کار های جاودانه ای که در مقابل هال آف فیمر ها کرد باید نامبر وان کانتندر انتخاب می شد ولی مشکلی نیست و او امشب در بازی 4 نفره پیروز می شود و در جاجمنت دی بار دیگر قهرمان کمربند سنگین وزن می شود
آهنگ اج زده می شود و او به رینگ میاید و به جریکو می گوید تو از جان سینا بار ها و بار ها باختی ولی من در مسابقه لست من استندینگ او را یک بار برای همیشه شکست دادم تا برای نهمین بار قهرمان شوم و هیچ امیدی به اینکه در جاجمنت دی من را ببری نداشته باش
آهنگ سی ام پانک زده می شود و او به اج و جریکو می گوید من برنده مانی این د بنکک هستم و هر موقع که بخواهم میتوانم کیفم را کش کنم ، جریکو به او می گوید تو در این بازی جایی نداری و همین الان رینگ را ترک کن ، اما پانک این کار را نمی کند و می گوید دیگر زمان ویکی گررو تمام شده و ره به اج می گوید تو امشب در یک بازی Non Title با من رو به رو می شوی
[align=center]John Morrison vs Shelton Benjamin[/align]
در اولین بازی اسمک دَون ، جان موریسون توانست در پایان با اجرای حرکت Moonlight Drive شلتن بنجمن را شکست دهد
[align=center]Winner : John Morrison[/align]
در بک استیج کریس جریکو به دفتر تدی لانگ می رود و از او می خواهد که برگزاری مسابقه چهار نفره را کنسل کند و او را داوطلب کمربند در جاجمنت دی اعلام کند ، گریت کالی پشت سرش میاید و جریکو حرفش را نا تمام میذارد و دفتر تدی لانگ را ترک می کند
[align=center]Number One Contender - Fatal Four Way Match
Rey Mysterio vs. Jeff Hardy vs. Kane vs. Chris Jericho[/align]
این بازی بصورت حذف شدنی بود و ابتدا جریکو در دقیقه 4:50 کین را حذف می کند و خودش به علت استفاده از صندلی علیه میستریو دی کیو می شود و در دقیقه 6:15 حذف می شود و فقط جف و ری می مانند
جف در دقیقه 12:38 توانست میستریو را شکست دهد ، وقتی ری در حال اجرای حرکت West Coast Pop بود ، جف به او Sunset Flip زد و پیروز شد
[align=center]Winner And Number One Contender For The World Heavy Weight Champion : Jeff Hardy[/align]
[align=center]United States Championship
M.V.P vs Dolph Ziggler[/align]
در این بازی ام وی پی موفق شد با اجرای حرکت Playmaker پیروز شود و از کمربندش دفاع کند
[align=center]Winner And Still United States Champion : M.V.P
[/align]
در بک استیج جریکو به دفتر تدی لانگ رفته و داد و بیداد می کند که او باید برنده کمربند میشد و اعصابش خورد است و از دفتر بیرون میاید و جان موریسون از کنار او می گذرد و جریکو به او میگوید چیه ؟ دنبال چی میگردی ؟ و موریسون با لبخند کنایه آمیزی در جواب گفت : دنبال بازنده می گردم
کشمکشی بین آنها رخ می دهد که پانک در آخر میاید و جدا می کند و به طرف آرنا برای بازی اش در مقابل اج می رود
[align=center]Main Event
Non Title Match
CM Punk vs Edge[/align]
پانک این بازی را با زدن GTS پیروز شد و قصد داشت بعد از بازی کیفش را کش کند اما قبل از اینکه داور زنگ بازی را به صدا در بیاورد اوماگا از میان تماشاگران آمد و به او سامن اسپایک زد و بعد اج کیف پانک را گرفت و قصد داشت با آن پانک را بزند که جف هاردی به رینگ آمد و به او سوانتان بامب زد و بالای سرش ایستاد ، پانک هم کیفش را گرفت و رینگ را ترک کرد و بدین تریتیب او کیفش را کش نکرد
[align=center]Winner : CM Punk[/align]
و در اینجا اسمک دَون به پایان رسید
RE: نتایـــج اســمک دَون به تاریخ 2009 May 1th
[align=center]آقا معین بابت خبر ممنون.این کین هم دیگه شورش رو داره در میاره و دیگه کم موند از Kung Fu Naki ببازه من نمیدونم این کریس جریکو چیداره که کین با اون عضمتش ازش ببازه یا مثلا خود اج :37:. بعد تازه خبری بود مبنی بر اینکه کین بعد از رسلمینیا قدرت خودش رو بدست میاره و فرم لباسش هم عوض میشه ولی مثل اینکه فعلا هیچ خبری نیست.[/align]
ای ول به جف احتملا بعداز اون همه درخشش می خواهند قهرمانش کنند
نیمـــــدونما!:4:
امـا یـه احساس مبهمی میگه:
جف قراره قهرمان سنگین وزن بشـــه!!:37:
مزســـــــــــــــی!!!:3:
:34:
واقعاً دارن شورش رو در میارن ، این همه آدم پشت پرده دارن نویسندگی می کنن یعنی یه استوری لاین درست حسابی برای آندرتیکر نمیتونن بنویسن ؟ همش یا باید با بیگ شو ببینیمش یا شلتن بنجمن یا اصلاً نیست ! انگار نه انگار . . .
تيكر كه نيست به كنار،كين كه همش ميبازه به كنار،آخه چقدر بايد كمربند سنگين وزني رو كه دست اسطوره ها بوده يه زماني،بين قهرماناي قديم تگ تيم ببينيم كه تازه شونصد بار تا حالا بازي كردن با هم و ديگه حال من يكي رو كه بهم ميزنن...
من تقریبا فكر كنم كین دیگه هرگز دوره ی اوجی نخواهد داشت . من خودم حالا دیگه فقط كین رو قبول دارم .
ببینید شما كه طرفدارش نیستید دلتون می سوزه وای به حال اون كسایی طرفدار پر و پاقرص كین بودن كه به خدا كم نبودن .
هنوزم كم نیستن . كی فكرشو می كرد كسی كه با اون ابهت اومد wwf كارش به جایی برسه كه از یه سوپراستار استخونی
تازه وارد مثل كوفی ببازه . از میستریو چندین و چند بار ببازه . تو مانی این د بانك كه 12 دقیقه بود 10 دقیقشو رو زمین افتاده بود .
تو الیمیشن چمپر اولین نفر حذف می شه . من یكی دیگه رو در یه انجمن دیگه میشناسم كه فكر كنم واقعا بزرگترین طرفدار كین
باشه چون یه تاپیك راجع به هوم ویدیوش زده بود كه واقعا دیدن داشت و درست نیست نام ببریم . اون بنده خدا دلش خونه و
می ** كین و آندرتیكر بهتره هر چی زود تر خداحافظی كنن كه حقم داشت .
ببخشید یه سوال دارم اسمک دان چرا 4 تا بازی داشت فقط .معمولا" 5 6 تا بود.
واقعاً مسخره است که کین و آندرتیکر را اینقدر دارند پایین می یارند