نتیــجه ميــن ايــونت بکلش از پيــش تعيين شــده بود
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
گفته مي شود که خود جان سينا از اينکه در بکلش قرار است ببازد مطلع بوده و برند اسمک دَون به کمربند سنگين وزن احتياج داشته در حالي که راء دو کمربند را در اختيار داشته
همچنين جان سينا قرار بوده که در ماه May از استوري لاين ها کنار گذاشته شود تا فرصتي براي بازي در پروژه فيلم ديگري از WWE داشته باشد و همچنين او درخواست شرکت نداشتن در هوس شو ها را داده و اين در حالي است که يکي از قانون هاي WWE اين است که دارندگان کمربند سنگين وزن حتماً در هوس شو ها حضور داشته باشند
RE: نتیــجه ميــن ايــونت بکلش از پيــش تعيين شــده بود
معين جان مگه WWE همه بازيهاش از پيش تعيين شده نيست؟
يعني سوپراستارها در جريان نتيجه بازي نيستن؟:15:
پویان جان نمیشه با مطمئن بودن کامل گفت تک تک بازی هایی که انجام میشن همه از پیش تعیین شدس ...
این تاپیک رو هم زدم تا همه بدونن پشت پرده مین ایونت چه خبر بود و چرا سینا کمربندش رو واگذار کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
پویان جان نمیشه با مطمئن بودن کامل گفت تک تک بازی هایی که انجام میشن همه از پیش تعیین شدس ...
آقا معین حرفت در مورد پشت پرده مین ایونت درست اما با این یه حرفت موافق نیستم.
الان صدرصد مسابقاتی که انجام میشه از پیش تعیین شده است.چرا اگه حرفت مربوط به زمان wwf قبل از سال 98 بود قبول می کردم ولی الان به هیچ وجه اینطور نیست چون برای همه مسابقات استوری لاین می نویسن و اگر بخوان واقعی مسابقه بدن ( یعنی از پیش تعیین شده نباشه ) خوب استوری لاین به هم می ریزه و نمی تونند هم که دو جور استوری بنویسن که اگر این برد این یه استوری و اگر اون برد این یکی استوری اجرا بشه.
اگر اینطور باشه شما می تونی یه مسابقه از پیش تعیین نشده از سالی که گذشت به من معرفی کنی؟
فکر نمی کنم بعضی مسابقات از پیش تعیین نشده باشه.
منظور من به بازی های هوس شو و بازی هایی بود که برای استار های تازه کار در شو های هفتگی میذارند نه بازی های پی پی وی :34:
به نظر من سواي قضيه بازي تو فيلم و ... بهتر بود سينا با كمربند به اسمك درفت مي شد.
در هر حال په از پیش تعیین شده بود یا نه مهم نیست چیزی که مهمه اینه که دمشون گرم خیلی باحال بود . دمشون گرممم