جدید ترین صحبت های باتیستا درباره نبودش در 25 WM و بازنشستگی اش
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
باتیستا این اواخر مصاحبه ای را TheMirror.co.uk کرده و چندین سوأل مهمی را که در طی مصاحبه عنوان شد در زیر می بینید :
نظرت درباره غیبت در رسلمینیا 25 چیست ؟
من از 1 ماه قبل از رسلمینیا آماده بودم و به وینس هم اطلاع دادم که پایم بسیار با سرعت دارد روند درمانی خود را طی می کند و وینس هم گفت که میتواند استفاده خوبی از من بکند اما در چند روز قبل از رسلمینیا برنامه او تغییر کرد و به من اطلاع داد که نمی توانم در رسلمینیا حضور پیدا کنم
درباره اینکه شخصیت منفی شوی چه نظری داری ؟
من همیشه از اینکه منفی شوم خیلی خوشم میامد حتی موقعی که شخصیت منفی داشتم طرفدار های زیادی داشتم و امکان دارد قبل از اینکه از این حرفه خداحافظی کنم بار دیگر چنین شخصیتی را پیدا کنم
این اواخر شایعات بسیار زیادی درباره بازنشستگی تو می شود ، نظرت چیست ؟
این موضوع چیزی است که این اواخر بسیار زیاد بر روی آن فکر کرده ام ، من حدود 1 سال دیگر به پایان قراردادم باقی مانده و میخواهم این زمان باقی مانده را بصورت تمام وقت سپری کنم ولی درباره بازنشستگی هنوز تصمیمم قطعی نیست و وقتی که به زمان پایان قراردادم برسم تصمیم آخر را میگیرم
RE: جدید ترین صحبت های باتیستا درباره نبودش در 25 WM و بازنشستگی اش
امیدوارم خدافظی نکن من اصلا دوست ندارم منفور بشه
سال بعدی یک سال بد واسه Wwe به نظر میاد .
بازنشستگی باتیستا , اچ بی کی , مصدومیت های پیاپی تیکر ..... !
فقط خدا کنه بازنشسته نشه که اگر کمپانی به باتیستا اهمیت بده و صاحب کمربندش کنه مطمئن باشید
خودشو بازنشست نمیکنه ! در مورد منفور شدنش امیدوارم که منفور شه چون نقش منفور ( از نظر من ) بیشتر بهش میاد ...
به نظرم باتیستا هنوز میتونه،اما افرادی رفتنی هستند از کمپانی!:4:
باتیستا هنوز خیلی جا داره برای فعالیت.