آخـریـن خبر ها از جـراحی Undertaker و غیبـت چنـدین ماهـه او
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
همان طور که قبلاً اطلاع دادم آندرتیکر در حال حاضر در شرایط بسیار وخیمی قرار دارد و در طول دو هفته گذشته در هیچ ایونتی حضور نداشته
جراحی او حتمی است و اگر به طور کامل و موفقیت آمیر انجام شود او حدود دو ماه از میادین باید دور بماند تا زانو هایش به سلامتی کامل برسد ، اما مشکل اینجاست که به گفته پزشکان او امکان دارد در طول جراحی به نقاط دیگری در زانویش بر بخورند که آنجا هم امکان جراحی داشته باشد و امکان دارد پس از جراحی مصدومیت های قبلی وی به طور کامل درمان نشود و اگر چنین شود تا ماه ها خبری از آندرتیکر نخواهد بود
به همین دلیل مسئولین کمپانی در حال حاضر به او استراحت مطلق داده اند تا بتواند از همین حالا مراحل درمان خود را پشت سر بگذارد تا در ماه جلای اگر جراحیش موفقیت آمیز بود آماده شود تا او را هم در سامراسلم داشته باشند
لازم به ذکر است که در غیبت آندرتیکر ، جف هاردی نقش بیبی فیس را در برند اسمک دَون بر عهده خواهد گرفت
RE: آخـریـن خبر ها از جـراحی Undertaker و غیبـت چنـدین ماهـه او
فکرکنم دیگه موقع خداحافظیشه
مطمئن باش تا رکورد رسلمینیاش به 20 نرسه نمیره ، فقط مرگ میتونه باعث ترک کردن آندرتیکر از کمپانی بشه
به نظر من بازی های آندرتیکر کیفیت اول رو نداره این رکورد هم زیاد ارزشی نداره
شما اول برو بازیشو تو WM 25 نگاه کن بعد بگو کیفیت نداره در ضمن به چه دلیل می گین که این رکورد ارزش نداره ؟
این رکورد درمقابل نداشتن کمربند سنگین وزن هیچ اهمیتی نداره بیشتر شبیه لوس بازیه
عزیز من این چه ملاکیه که واسه خودت قرار میدی ؟ الان شان مایکلز کلاً 4 بار برنده کمربند شده این یعنی اج که 9 بار چمپ شده از شان سرتره و کارهایی که شان در رسلمینیا ها کرد که تو تاریخ ثبت شده لوس بازی محسوب میشه ؟
در ضمن از نظر من اگه آندرتیکر بخواد تو رسلمینیا هر دفعه سر کمربند بازی کنه و ببره لوس بازی میشه چون هم تکراریه هم رکوردش خز میشه
لازم به ذکر است که در غیبت آندرتیکر ، جف هاردی نقش بیبی فیس را در برند اسمک دَون بر عهده خواهد گرفت
[/quote]
داش معین مگه جف منفور بوده؟!:21: از خبر ممنون:7:
نه منظور من این بود که نقش مثبت اول برند اسمک دَون رو الان جف داره ، یعنی الان تو مین ایونت ها بیشتر شاید دیده بشه . . .
این آندرتیکر تو این چندساله آندرتیکر چند صحنه ی جالب داشته
1-پرش از درون رینگ به بیرون
2-تومبستون به مارک هنری
من که دیگه چیزی ندیدم
استوری لاین های خودش وتریپل اچ خیلی مسخرند چون بون نامردی نمی بازند وهمه مسابقات هفتگی رو می برند وبود ونبودشون فرقی نداره