...::به نظرتون چه تیمی قهرمان اروپا میشه؟::...
[align=center]سلام به همه دوستان گل...
خوب بعد از پیروزی باطل بر حق و قهرمانی ناجوانمردانه استقلال:4:پرونده لیگ کثیف برار هم بسته شد:26:
واما این روزها تب باشگاه های اروپا بالا گرفته و واسه همه مهم شده که بارسلونا قهرمان میشه یا منچستر و یابد بازی زیبایی هم باشه:5:
خوب دوست داشتم نظر شما رو هم بدونم و ببینم نظر شماها در مورد اینکه کی قهرمان میشه چیه؟:5:
حالا بنظرتون کی قهرمان میشه؟منچستر یا بارسلونا?:5:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VS
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من به شخصه و با توجه به اینکه داور بازی هستم:4:دوست دارم بارسلونا قهرمان بشه:5:
فقط دوستان همدیگرو خدایی نکره نجوین و پاره کنین:4:خونسردیتونو گرم کنین و از بی احترامی به تیمهای مورد نظر بپرهیزید:32:
[/align]
RE: ...::به نظرتون چه تیمی قهرمان اروپا میشه؟::...
98 % احتمال داره که منچستر بشه و 2 % هم احتمال داره بارسا بشه :4: در ضمن تو هم زود پستت آبکش تا کتک نخوردیا :33:
خیلی ببخشیدا آخه چلسی که باخت الان موضوع سر قهرمان شدن به تیم دیگه ای کاری نداریم
99 % سایر موارد . :4: 1 % بارسلونا :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TheAnimal
خیلی ببخشیدا آخه چلسی که باخت الان موضوع سر قهرمان شدن به تیم دیگه ای کاری نداریم
من منظورم این بود که حق چلسی بود که قهرمان بشه ولی تام هنینگ ........ باعث شد تا سه پنالتی چلسی گرفته نشه و چلسی به نا حق حذف بشه
منچستر با قاطعیت پیروز مشه
من بی طرفم.اما انصافا بارسا خیلییییییییی ناز فوتبال بازی می کنه.امیدوارم ببره
به قول سلطان علی پروین 80%منچستر 30%بارسا(بی احترامی نشه)