...::جدول پرفروش ترین فیلم های هفته::...
[align=center]سلام به همه دوستان گل
در این تاپیک تصمیم دارم پر فروش ترین فیلمهای هفته رو در اختیارتون قرار بدم و هفته یه هفته آپ میشه...پس با ما همرام باشید...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلم Star Trek موفق فروش خودش رو به 76,500,000 برسونه و در صدر بایسته
.................................................. ..................................................
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلم X-Men Origins: Wolverine موفق شد با فروش آخر هفته 27,000,000 در رتبه دوم قرار بگیره((فروش کلی 129,624,000))
.................................................. ..................................................
فیلم Ghosts of Girlfriends Past موفق شد با فروش آخر هفته در مکان سوم قرار بگیره((فروش کلی 30,246,000))
فیلم Obsessed موفق شد با فروش آخر هفته 6,600,000 در مکان چهارم قرار بگیره((فروش کلی 56,247,000))
فیلم Again17 موفق شد با فروش آخر هفته 4,410,000 در مکان پنجم قرار بگیره((فروش کلی54,172,000))
فیلم Next Day Air با فروش آخر هفته 4,000,000 تونست در مکان ششم قرار بگیره((فروش کلی4,000,000))
فیلم The Soloist موفق شد با فروش آخر هفته 3,600,000 خودش رو در مکان هفتم قرار بده((فروش کلی 23,496,000))
انیمیشن زیبای Monsters vs. Aliens موفق شد با فروش آخر هفته 3,380,000 خودش رو به مکان هشتم انتقال بده((فروش کلی 186,894,000))
img]http://www.wrestleshare.com/images/dw1p8frzwvmjozceky4.jpg[/img]
مستند زیبای Earth موفق شد با فروش آخر هفته 2,488,000 در مکان نهم قرار بگیره((فروش کلی 26,086,000))
و بالآخره فیلم Hannah Montana The Movie با فروش آخر هفته 2,414,000 در مکان دهم جودل پرفوشهای این هفته قرار بگیره((فروش کلی 74,083,000))
خوب دوستان تا BOX OFFICE هفته دیگه همتون رو به خدای بزرگ میسپارم.
خدا یارو نگهدارتون:7:[/align]
RE: ...::جدول پرفروش ترین فیلم های هفته::...
مجيد جون قربونت اگه ميشه بنويس هفته ي چندمه اكرانشونه.
مگه هر هفته چند تا فیلم تو آمریکا اکران میشه ؟
حدودآ چندتايي اكران ميشه ديگه.:4:
ولي جدآ 1 يا 2 تا ميشه.بعضي اوقات هم هيچي.
بیشتر اوقات یکی رو دارند ولی کم پیش اومده هیچه نداشته باشند.
عرضم به حضور اون دسته از دوستانی که میگن هر هفته چندتا فیلم اکران میشه؛باید به اصلاعتون برسونم که در امریکا هرهفته 5 تا و بعضی اوقات هم بیشتر اکران میشه ولی معمولا کمتر از 5 تا نیست.
به هر حال هالیوود بزرگترین تولید کننده فیلم در جهانه...البته نباید از بالیوود هم غافل بشیم که خوب داره فیلم میسازه...
من خودم هر هفته 3 تا فیلم تو هالیوود میسازم:4:که همشون هم میلیاردی فروش میکنن:4:
از جمله فیلمهایی هم که ساختم میتونم به تایتانیک،شوالیه تاریکی((بتمن))،ارباب حلقه ها،تروی:4:و ... اشاره کنم:4:
البته اینها فیلمهایی کوچیکی هستن بنظر خودم و جای بهتر شدن هم داشتن:4:
مجیـــد جــــان یعنی این فیلما مال این هفته بود؟!
ولی به نظرم اون پنجمی قدیمی تره ها!:37:
مرسی!:3:
نه برادر. این مجید لشلی تو همه تایپیک ها حرف مجانی می زنه, فکش ثابت نباشه.
این ها لیست فروش فیلم هایی هست که فعلاّ رو پرده هستند.
اگر قرار بود هفته ایی هالیوود 5 تا فیلم اکران کنه که سر سال باید حدود 260 تا فیلم بده بیرون... یه هفته شانسی سه تا فیلم با هم در می یان, یه ماه می بینی فیلمی اکران نمی شه...
ممنون.
موفق باشین.
خوب دوستان تا BOX OFFICE هفته دیگه همتون رو به خدای بزرگ میسپارم.
مجید رفتی تو حسا :11:
سینا عزیزم من آمریکا رو گفتم؛هلند رو نگفتم که تو میای نظر میدی:4:
اخه تو سینمای هلند رو با سینمای ما((منظورم هالیووده:4:)) مقایسه میکنی؟
توی هر هفته 5 تا فیلم اکران میشه ه همشون به طور ثابت روی پرده نمیمونن...برو یکم برنامه باکس آفیس رو ببین تا شیر فهم بشی...حتما باید بن بشی؟:4:
علی جون این لیست پر فروشهای هفته بود...یکی دوتاشون بود که هفته اول اکرانشون بود و بقیه بین 2 تا 6 هفته اگه اشتباه نکنم روی پرده هستن...
معین جون دیگه چیکار میشه کرد؟:4:حرفه کاری بعضی اوقات اینطوری ایجاب میکنه که تو حس بری:4:
خوب بنده خاطر نشان میکنم که حسن ختام برنامه .... نداریم متاسفانه...
خدافس:7: