فیلم جدید John Cena / برنامه امشب ECW
گفته می شه که سینا به علت حضور در فیلم جدید WWE ان تابستان را غایب خواهد بود .
اسم این فیلم Brother's Blood است که توسط Karl Gajdusek نوشته شده است . همچنین وی همکار Steve Austin در فیلم The Condemned بود .
---------------------------------
امشب در ای سی دبلیو ECW champion Christian میزبان Jack Swagger در برنامه The Peep Show است .
---------------------------------
همچنین دیشب در راو انتشار شده که ری میستریو در جاجمنت دی کریس جریکو را که بر سر کمربند Intercontinental شکست می دهد .
RE: فیلم جدید John Cena / برنامه امشب ECW
هرچی سینا تو کج پسرفت کرد داره تو فیلم هاش پیشرفت می کنه مخصوصا تو راند 12
آره رنده 12 :4: خیلی قشنگ بود . هم داستانش هم جلوه های ویجه اش .
چهقدر این سینافیلم بازی میکنه!!!!!!!!
**** استار هالیوود میشد والا بهتر بود!:4:
فيلم 12 Rounds توي آمريكا توي Top Ten اگه اشتباه نكنم از مقام 6 بيشتر نتونست بالا بياد و در عرض 2 يا 3 هفته از Top Ten كنار رفت و يك كپي تابلو از فيلمهايDie Hard و Speed بود به نظر من خيلي سوپراستارهاي ديگه هستن كه لياقتشون بيشتر براي اينكه اونا واسه فيلم انتخاب بشن بعد از The Rock -John Cena- Steve Austin-Kane **** استارهاي ديگه اي مثل Shawn-Triple H-Batista -Undertaker و خيلي هاي ديگه نه همش John Cena يكي ديگه از اشتباهات بزرگ وينس اين بود كه نميدونم رو چه عنوان Mr.Kennedy واسه Behind Enemy Line 3 انتخاب كرد در حالي كه ميتونست كس ديگه اي انتخاب كنه يا مثلا همين 2 هفته پيش تو اسمك دان به جاي يك بازي Layla و Eve ميان با هم مچ ميندازن ولي از كين خبري نيست وينس توي اين يك سال واقعا داره به همه چي گند ميزنه اون از Storyline ها اون ازقطع كردن پلي بوي(البته اين سليقه اي من كه واقعا از اين كار دلم شكست اي وينس بگذريم) اون از PG-13 اخه كشتي كچ بچه به چه دردش ميخوره كه هي پشت سر هم بگه Dont Try This اون زمان باز مسابقات يك خشونتي داشت از همه مهمتر اينكه اصلا به **** استارهاي پيشكسوتش اهميت نميده نمونه مثال Kane كه جديدا به هركس ميبازه باخت به Kofi كه واقعا بزرگترين فاجعه در تاريخ WWE بود الان اگه بخواد اينطوري پيش بره فكر كنم تا چند سال آينده WWE جاي خودش به كمپانيهاي ديگه بده.