بابی لشلی در سومین بازی MMA خود حریفش را در 24 ثانیه شکست داد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
بابی لشلس استار اسبق دبیلو دبلیو ای که در حال حاضر در MMA مشغول است ، شب گذشته در سومین بازی خود به دیدار Mike Cook رفت که توانست بعد از گذشت 24 ثانیه او را مجبور به تسلیم شدن کند ، گویا کوک قبل از بازی به واقعیه کشتی گرفتن اهانت کرده و لشلی هم با او دست نداده و بعد از بازی طی مصاحبه ای که لشلی داشته گفته من در کارم جدی هستم و با کسی شوخی ندارم و کوک تاوان کاری را که کرد پرداخت
حریف بعدی بابی ، Bob Sapp است که در ماه آینده به دیدارش می رود
RE: بابی لشلی در سومین بازی MMA خود حریفش را در 24 ثانیه شکست داد
× همچنین ویدیو این مسابقه در این تاپیک > http://www.iranwwe.net/showthread.php?tid=16659
خبر برد لشلی تو 24 ثانیه تو صفحه ی اول یاهو اومده بود ! واقعا ایول داره !
حاجیتون خبر و پخش کردا b-) حال کردید میدونم آره ( اقتباس از amir.ha6 )
مگه بابی لشلی نرفت tna ما که سر در نیاوردیم بابا
هم در TNA فعالیت داره و هم در MMA .
الهی قربونش برم:7:
یارو اومد جلو دست باهاش بده...من خودم توی ورزشگاه بودم و کنار رینگ ولی گفتم منو نشون ندید...
قبل از بازی اون پسره به لشلی گفت سلام کچله...لشلی هم بدش اومد...
واسه همین باهاش دست نداد...تا رفتن روبریو هم داور گفت:خوب دیگه کدورتها رو بذارید کنار و یه صلوات هم بفرستید...لشلی گفت:بگو ** خوردم و به مجید لشلی هم بگو غلط کردم تا کاریت نداشته باشم:4:اون یارو هم پرو بازی درآوورد و گفت برو بابا...منم شصتم رو آووردم به طرف پایین و بابی هم یه سری تکون داد یعنی *****************...:4:
ولی ایول خیلی برد زیبایی بود...بارو رو مثل جوجه آوورد زیرش و انقدر فشارش داد که یارو داشت خفه میشد:5:
راستی مگه بابی قرار نبود با اون سیاه پوسته که قبلا فوتبالیست بوده دعوا کنه پس چرا با این زپرتیه دعوا کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
حاجیتون خبر و پخش کردا b-) حال کردید میدونم آره ( اقتباس از amir.ha6 )
تو اين وسط چيكاره حسني؟