دانلود Internet Download Manager 5.17 Build 5 به همراه کرک
سلام
خب حتماً همگی دیگه با این نرم افزار دانلود پر قدرت آشنا هستید ، چند روز پیش جدیدترین ورژن این نرم افزار هم اومد که بنده به همراه کرکش که کاملاً کار می کنه براتون آماده کردم , امیدوارم لذت ببرید
نکته : برای کرک کردن بعد از نصب برنامه از آن خارج شوید و فایل های IDMan و idm را در محل نصب کپی کنید و سپس فایل idm را اجرا کنید تا نرم افزار به طور کاملRegister شود
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Internet Download Manager 5.17 Build 5 + Crack - 4shared
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Internet Download Manager 5.17 Build 5 + Crack - Rapidshare
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
RE: دانلود Internet Download Manager 5.17 Build 5 به همراه کرک
معین جان واقعا تاثیر داره این نرم افزار ها.
نظر دوستان رو نميدونم ولي من ميگم بدون هيچ برنامه اي بهتر دانلود ميشه كرد.
معين كه خيلي اين برنامه رو قبول داره.
یک جواب ساده به محمد حسین عزیز بدم ، اگه دانلود مرورگر هایی مثل فایر فکس یا اینترنت اکسپلرر خوبه پس چرا یک شرکتی میاد سرمایه گزاری میکنه و یه نرم افزار دانلود منجر می سازه ؟
این نرم افزار با طبقه بندی کردن فایل های دانلود سرعت دانلود رو منظم تر میکنه
قابلیت Resume به دانلود میده
ویدیو های آنلاین رو با فرمت FLV دانلود می کنه
می تونه برای شما دانلود هاتون رو زمان بندی کنه
وقتی دیسکانکت میشین میتونه دوباره کانکشن دیال آپ رو با شماره گیری وصل کنه
و . . .
----------
دپ هم دانلود منجر خوبی هست ولی سرعتش بالا پایین خیلی داره ولی IDM یک سره با یه سرعت ثابت دانلود رو انجام میده لااقل برای من که همیشه این طوریه
این ورژن یکی از بهترین قابلیت هاش همین ویدئو های انلاینه ( مثلا راحت میتونید ویدئو های یوتوب یا 4Shared رو دانـلود کنید )
من نميگم بده ولي تو پي سي من هي زمانش عوض ميشه تا دقيق بشه دانلود ادامه پيدا نميكنه وخيلي طول ميكشه و ديگه اينكه تو خيلي از سرور ها Resume رو نداره.
خب اون شركتم بايد از يه راهي پول دراره ديگه بعد مياد دانلود منجر ميسازه:4:
اقایان با اپرا برید خیلی بهتر دانلود میشه تا با اینا.بعدم معین جان اینا خیلی تاثیر نداره.
اینا یه فایده ای داره اینه که شب ساعت 12 بزن دانلود اپدیت اوست یا فیلم یا هر چی بعد بخواب چون وقتی دانلود تموم شه خوده پی سی ترن اف(خاموش)میشه