راه ري و WWE از هم جدا ميشود ؟
[size=x-small][align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در پي باخت اخير م*ی*س*ت*ر یو به كريس جريكو و از دست دادن كمربندش روزنامه هاي ورزشي مكزيك كه حمايت وسيعي از كمپاني AAA ميكنن باب انتقال ري رو به اين كمپاني بازكردند اونها با اشاره به اين مطلب نوشتند كه ري دچار بحران شده و كمپاني از اون به عنوان آسانسور كمربند ( كمي عجيب بود ) استفاده ميكنه . اين روش در مكزيك براي انتقال يك ستاره خيلي رايج هست و روزنامه هاي اين كمپاني از اين راه ( حاشيه سازي ) براي جذب ستاره ها استفاده ميكنن . روزنامه در ادامه نوشته كه ، ري مستريو هوم تاونش رو دوست داره و خيلي دوست داره به مكزيك بازگرده . گويا WWE اين اقدام رو از طرف م*ی*س*ت*ر یو ( اگر حقيقت پيدا كند ) به عنوان يك قدم رو به عقب از طرف ري قلمداد كرده است .
[/align][/size]
RE: راه ري ميستريو و WWE از هم جدا ميشود ؟
درسته .البته من هم در خبرها خوندم که ری به خاطر حضور نیافتن در اسمکدان از کمپانی اخطار گرفته است.
این می تونه به انتقال ری به AAA کمک کند.
فقط آقا پوریا م*ی*س*ت*ر یو را این طور بنویس.
چند وقت پیش انجمن به این خاطر ف*ی*ل*ت*ر شد.
RE: راه ري و WWE از هم جدا ميشود ؟
ای بابا !
کمپانی که اینجوری باشه 2 سال نشده پوکیده که !
یا داره اخراج میکنه , یا بقیه میان بیرون , یا مصدومیت !
اینجوری باشه ورشکست میشه ! :4:
از همينجا و از اين خاك عزيز اعلام ميكنيم كه :1.خدايا اقاي 619 عزيز را براي ما حفظ بفرما
2.مكمن ظالم را ذليل بفرما
3.توفيق چمپ شدن را به همه استارها عنايت بفرما :34::34::24::30:
به نظر من حتی 1 % هم احتمال این نیستش که Rey کمپانی رو ترک کنه !
خدایا خودت کمک کن ری از کمپانی نره.
چون اگه بره دیگه هیچی.
مکمن داره همه رو از کمپانی میبره.:30:
مکمن تازگی ها چه فکرهایی می کنه و این کارها را انجام میده نمی دونم. اما اگه ری را اخراج کرد دبلیو ای را به آتیش می کشمو خودش را هم اخراج میکنم بعدش دارش می زنم.