شـب هـای شـیـشه ای با حضور :: The Enigma و Hamoon
با عرض سلام .
خب [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نزدیک به یک سال هستش که خوابیده , دلیلش هم این بود که همه ی کاربرهای قدیمی سایت روش نشسته بودن و دیگه سوژه ای نداشتیم .
یک ابتکار زدم دیدم خب تو این 1 ساله کاربران زیادی به فروم اضافه و فعال شدن , و طی مشورت هایی که با هامون و سینا داشتم قرار شد دوباره تاپیک رو بزنم ! اون هم تو تابستون تا بچه ها شرکت کنند توش ... !
پس با ورژن جدید یعنی شب شیشه ای :4: در حضور شما خواهیم بود !
- همه ی کاربران ( چه قدیمی چه جدید ) تو شب شیشه ای شرکت خواهند کرد . دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره .
قوانین رو که همتون میدونید ولی باز دوباره تکرار میکنم ::
1 . صندلی نشین به طور قرعه کشی مشخص نخواهد شد , و بنده صندلی نشین رو انتخاب خواهم کرد !
2 . از پرسیدن سوال های + 18 تا جایی که میتونید خودداری کنید .
3 . هر نفر یک هفته ( یا کمتر یا بیشتر - با توجه به میزان سوالات ) در شب شیشه ای حضور داره .
4 . برای اومدن تو شب شیشه ای یا میتونید پ.خ بزنید ؛ یا خودم انتخاب خواهم کرد .
5 . کسانی که در شب شیشه ای حضور دارند لطفا پاسخ کامل و واضح به سوال کننده بدند .
6 . حتما در موقع پاسخ , سوال رو نقل قول کنید .
7 . کسانی که سوال میکنند , سعی کنند بین 10 الی 15 سوال بکنند که پاسخش برای کسی که جواب میده مشکل نباشه .
8 . سعی نکنید سوال های سـ یا سـ ی - محرک به اختشاش و دعوا - از کسی که در شب شیشه ای حضور داره بکنید !
9 . برای هر نفر تاپیک جدید نخواهم زد و همه ی سوال ها از کاربران در این تاپیک و در این پست به ترتیب قرار خواهد گرفت .
10 . کاربران از سوال های بیهوده و بی جهت خودداری کنند که در صورت مشاهده به شدت برخورد خواهد شد .
- شب شیشه ای با حضور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- شب شیشه ای با حضور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب دیگه , این هم از قوانین که این قانون 8 رو در کمال ناباوری از خودم گفتم :4:
نفر بعدی تا لحظاتی بعد مشخص خواهد شد .
یا علی .
RE: شـب شـیـشه ای با حضور کـاربران ! ( صنـدلی داغ سابق )
خدارو شکر من از اون تاپیک صندلی داغ توانستم فرار کنمم و هیچ وقت روش نشستم امیدوارم رو این شیشه خورده ها هم راه نرم.:4:
اگر همه ی این برنامه ها توی این تاپیک هست پس لطف کن هر نفری که میشینه ادرس شروع برنامش رو توی پست اول بنویس . مثل تاپیک نقد .
آرمان جان من معین رو اولی انتخاب کن 2 3 تا سؤال دارم ازش تازه خودشم راضی یه نقد کامل هم ازش بنویس. تازه معین یکی از قدیمی ترین مدیر تو این انجمن. عرفان هم بدک نیست بزار یه ذره شیشه خورده بره تو تنش بخندیم. ولی تاپیک جالبی من که خوشم اومد ازش.
دمت گرم آرمان جان!
تاپیک خوبی میشه البته اگه همه همکاری کنند و از تمام کاربرانی که رو شیشه میشینند استقبال کنند!
آره آرمان جان همه روی صندلی داغ نشسته بودن الا اصل کاری !!!:11::11: موفق باشی عزیز .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mak
اگر همه ی این برنامه ها توی این تاپیک هست پس لطف کن هر نفری که میشینه ادرس شروع برنامش رو توی پست اول بنویس . مثل تاپیک نقد .
بعله محمد جان تو پست خودم توضیح دادم !
با توجه به بند 9 :4:
نقل قول:
9 . برای هر نفر تاپیک جدید نخواهم زد و همه ی سوال ها از کاربران در این تاپیک و در این پست به ترتیب قرار خواهد گرفت .
سلام.
آرمان جون دمت گرم با ایده هایی که میدی(در حد المپیک ):4:
فقط آرمان جون همون بهتره که خودت انتخاب کنی که با کی مصاحبه بشه نه پ.خ کاربران.چون همه یکدفعه پ.خ میزنند و نمیشه یکی رو انتخاب کرد .
ممنون.:34:
چند لحظه دیگه کی میشه دقیقا ؟! :4:
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهمان اول شب شیشه ای کسی نیست جز :: مدیر بخش دانلود :: The Enigma
امیدوارم دوستان استقبال کنند .
1 . برای شروع یک بیوگرافی کامل از خودت بگو کیان جان .
[/align]