- × دانلود » اســـمــکدان : 19 می 2009 × -
سلام.:4:
این سرعت نت بهتر شده , منم سعی میکنم بیشتر در خدمت شما باشم ! :3:
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
WWE Smackdown > Low Size & General > Size:66 Mb > 4 Shared > WMV : 64 Kbps > [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
امیدوارم مورد پسند شما واقع شده باشه !
با تشکر ... !
[align=center]
:34:
[/align]
RE: - × دانلود » اســـمــکدان : 19 می 2009 × -
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
کیفیت تصویر : 512 KBps | کیفیت صدا : 96 Kbps | فرمت تصویری : WMV | رزولوشن : 624p - 352p
سرور : RapidShare
[align=left]
Jeff Hardy vs. Intercontinental Champion Chris Jericho → [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ×
John Morrison vs. Edge→ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ×
Rey Mysterio vs. World Heavyweight Champion CM Punk → [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ×
R-Truth & Cryme Tyme vs. Shelton Benjamin, Charlie Haas, & Ricky Ortiz → [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ×
WWE Womens Champion Melina vs. Alicia Fox → [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ×
s[/align]
اقا کیان ببخشید این حرف رو می زنم ها.ولی شما نمیشه هر اسمکدانی که برگذار میشه حالا چون از جف خوشت می اد عکس اونو پیدا کنی و به عنوان نمونه بگذاری.مگه تو اسمکدان فقط جف هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE MASTER OF 619
اقا کیان ببخشید این حرف رو می زنم ها.ولی شما نمیشه هر اسمکدانی که برگذار میشه حالا چون از جف خوشت می اد عکس اونو پیدا کنی و به عنوان نمونه بگذاری.مگه تو اسمکدان فقط جف هست؟
من کیان نیستم ولی خب یکی همین حرف رو تو یکی از تاپیک ها به من زده بود که چرا عکس سینا میزاری .
شما اول عکس های اسمکدان رو دانلود کن ؛ ببین مناسب ترین و مهمترین عکس چیه !؟ ... مثلا توقع داری عکس جیمی یانگ وانگ بزاره ؟
نمیشه که ... اکثرا " جف تو صحنه های مهم اسمکدان حضور داره ... ! اینقدر هم چیز مهمی نیستش که آدم یادش بیاد هفته ی پیش چه عکسی گزاشت واسه نمونه ... !
موفق باشی :4:
شما خودت آپ کن ، عکس هانتر رو بزار
4 ساعت اپ کرده حداقل مورد علاقه ی خودش رو بزاره
حالا چیزی از شما کم نمیشه ... درست هم میگی من چون طرفدارشم عکسارو از جف میذارم اشکالی داره ؟؟
بابا غلط کردم.تسلیم.
آقا آرمان من خودم عکس های اسمکدان رو که می گذارید اپ می کنم ومی بینم.ولی به نظرم گذاشتن عکس یک نفر خوب نیست.
تو اسمکدان کسای زیادی مثل جف-سی ام پانک-ری- جریکو حضور دارند.
من فقط نظر خودم رو گفتم.
بازم از همه افراد(اقا آرمان-اقا کیان و...) عذر می خوام.:34: