[size=x-small][align=center]
چند وقت پیش تبلیغ این پی پر ویو رو کرده بودم اما متاسفانه نتونستم جایی نتایجش رو پیدا کنم تا اینکه امروز از یه سایت که به زبان آلمانی بود ( با 1000 تا مشکل ) نتایج رو پیدا کردم
به صورت خلاصه نوشته بود و توضیحی نداده بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی اول : Six Man Tag Team Match
The Psycho Circus (Killer Clown, Psycho Clown & Zombie Clown) از سد Real Fuerza Aerea AAA (Aero Star, Laredo Kid & Super Fly) عبور کردند
بازی دوم : Mixed Eight Man Tag Team Match
Billy Boy, Mini Abismo Negro, Polvo de Estrellas & Sexi Star از سد El Elegido, Fabi Apache, Octagoncito & Pimpinela Escarlata گذشتند
بازی سوم : Six Man Captain Of Losing Team Gets Cained Ten Times Tag Team Match
Charly Manson, Rocky Romero & X-Pac از سد El Zorro, Escoria & Ozz [C] عبور کنند
بازی چهارم : AAA World Cruiserweight Title Four Way Hardcore Elimination Match
Extreme Tiger از سد Alex Koslov (c) und Alan Stone und Crazy Boy گذشت و کمربند رو تصاحب کرد
بازی پنجم : AAA World Tag Team Title Match
La Hermandad Extrema (Joe Lider & Nicho El Millionario) (c) توانستند که Latin Lover & Marco Corleone رو شکست بدهند
بازی ششم : AAA World Heavyweight Title Match
Dr. Wagner Jr. توانست که El Mesias رو در 35 دقیقه شکست بده و کمربند ال مــِسیاس رو تصاحب کنه
بازی هفتم : Team Konnan vs. Team Roldan Winner Takes Control Of AAA Steel Cage Match (Special Referee: Cien Caras)
در این بازی تیم رولدان که متشکل از El Hijo del Santo, Jack Evans, La Parka Jr., Octagon & Vampiro بود ، تیم کــُنان رو که متشکل از Chessman, Electro Shock, Kenzo Suzuki, Silver King & Teddy Hart رو شکست بده
* نکته جالب پیروزی X - Pac و D - Generation Mex بود که با یاری اکس پک ساخته شده
[/align][/size]