طلسم شکنی راء پس از 4 سال
راء این هفته در کل رتبه ی 4.5 رو به خودش اختصاص داد . در این شو در حین پخش رتبه های بین 4.2 و 4.8 رو کسب می کرد که 6.8 میلیون نفر آن رو نگاه می کردند که در آخر و به طور میانگین 4 میلیون و 475 هزار نفر از این شو دیدن کردند . شو این هفته ی راء
دارای بیشترین بیننده پس از راء 25مارچ 2005 که اولین درفت برگذار شد به حساب میاد. این هفته ی راء حتی بیشتر از FOX ، Cw NBC یا ABC ببینده داشته است . این در حالی است که شبکه های نام برده شده تقریبا نزدیک 2 میلیون و 251 هزار نفر ببینده بوده اند .
RE: طلسم شکنی راء پس از 4 سال
به خاطر دونالد ترومپ ممکنه باشه؟؟؟
معلومه خب
شوء مجانی بینندش هم بیشتره دیگه :4:
هم به خاطر استوری لاین دانلد ترامپ و مک مهن و هم بازی لست من استندینگ و از همه مهم تر بدون کامرشال بودن راء این هفته
به نظر من بیشتر به خاطر بازی لست من استندینگ و بعد به خاطر استوری لاین ترامپ و مکمن.:34:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE MASTER OF 619
به نظر من بیشتر به خاطر بازی لست من استندینگ و بعد به خاطر استوری لاین ترامپ و مکمن.:34:
تریپل ایچ و رندی اورتن در طول امسال 60 بار با هم مسابقه دادن . بنظرتون این مسابقه ی لست من استندینگشون انقدر خاص بوده که ریتینگ رو به اینجا برسونه ؟
% 100 بخاطر کار های دانلد ترامپ بوده . ترامپ هم در آمریکا طرفداران خودش رو داره و قطعا طرفدارای اون هم نشستن و راء رو تماشا کردن . ترامپ تو آمریکا آدم کوچیکی نیست .
مبارزه ي تريپل و رندي معلوم بود رندي مي بره........
ولي در كل راء خوبي بود
نقل قول:
تریپل ایچ و رندی اورتن در طول امسال 60 بار با هم مسابقه دادن . بنظرتون این مسابقه ی لست من استندینگشون انقدر خاص بوده که ریتینگ رو به اینجا برسونه ؟
میشه بگی چطوری حسابی کردی ک 60 بار شد ؟ در ضمن اگر این راء رو دیده باشی میفهمی که چرا این مسابقه هیجان داشت . اول اینکه لست من استندینگ بود و این دو قبلا هم سابقه ی یک مسابقه ی لست من استندینگ رو با هم داشتن که بازی واقعا تاریخی و قشنگی شد . در ضمن با بازگشت تریپل اچ در راء دو هفته پیش خیلی از مردم دوست داشتن که دوباره پس از مدت ها شاهد بازی وی باشند .
استوري لاين تريپل و رندي شبيه استوري لاين راك و استون كولد شده....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Am Legend
نقل قول:
میشه بگی چطوری حسابی کردی ک 60 بار شد ؟ در ضمن اگر این راء رو دیده باشی میفهمی که چرا این مسابقه هیجان داشت . اول اینکه لست من استندینگ بود و این دو قبلا هم سابقه ی یک مسابقه ی لست من استندینگ رو با هم داشتن که بازی واقعا تاریخی و قشنگی شد . در ضمن با بازگشت تریپل اچ در راء دو هفته پیش خیلی از مردم دوست داشتن که دوباره پس از مدت ها شاهد بازی وی باشند .
ببخشید داداش ، حالا چرا شاکی میشی .
ولی من باز هم حرف شما رو قبول ندارم !