هیئت رئیسه WWE : کمپانی TNA کشتی حرفه ای ، WWE سرگرمی است
مدیر اجرایی کمپانی دبلیو دبلیو ای از طرف هیئت مدیره یعنی Andrew Whitaker اخیرا صحبت های را با IndianTelevision.com داشته است.
بخشی از صحبت های وی :
درباره رقابت با تی ان ای :
تمام شکل های سرگرمی و برنامه هایی که کار آن ها سرگرمی است در حال رقابت با کمپانی دبلیو دبلیو ای هستند.
همانطوری که ما برای توجه مردم و دلارهای سرگرمی رقابت می کنیم.
برای هر ورزش یا سرگرمی ، فرقی نمی کند که منچستر یونایتد باشد یا دبلیو دبلیو ای ، بزرگترین نگرانی ازدیاد هنگفت مندرجات در یک بازار جهانی است.
به هر حال کمپانی دبلیو دبلیو ای یک قدرت مهم و معنی دار و یک فرهنگ متمدن در دنیای سرگرمی است.
کمپانی دبلیو دبلیو ای در طبقه خودش ، سرگرمی ، حرف اول را در دنیا می زند.
این درحالی است که تی ان ای کشتی حرفه ای هست و ما سرگرمی هستیم.
RE: هیئت رئیسه WWE : کمپانی TNA کشتی حرفه ای ، WWE سرگرمی است
بیا خودشم اعتراف کرد که تی ان ای دار بهتر می شه.
اینا خودشونم با خودشون در گیری دارند.
ولی خودمونیما ، دبلیو دبلیو ای دیگه کاملا از برنامه بزرگسالان به برنامه کودکان تغییر کرد ، وای به چهار سال دیگه.
اما خب اگر دنبال کشتی و مبارزه بدرد بخور و واقعی می گردید برید یو اف سی و ام ام ای را ببینید و اگر دنبال خشونت بیش از حد هستید حتی کمی بیش از ای سی دبلیو قدیم باید سی زد دبلیو را ببینید.
دبلیو دبلیو ای و تی ان ای را هم بندازید دور.اینا حکم این طنز ها را دارند که شب ها ساعت ده و نیم پخش می شوند.برنامه های جدی که در طول روز پخش می شند اونا بود که گفنتم.
این دو تا را هم جدی نگیرید.شده حکایت مهران مدیری و مهران غفوریان.هر دو طنز می سازند منتها مدیری یکم مشهور تره.
به نظر من که اصلا UFC و MMA جذابیتی ندارند !
مردم امروزی کشتی کچی رو نمیخوان که همش بزن بزن باشه !
یخورده هم به استوری لاین ها توجه کنید که همین ها باعث زیبا شدن مسابقات WWE میشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PeD BaT
به نظر من که اصلا UFC و MMA جذابیتی ندارند !
مردم امروزی کشتی کچی رو نمیخوان که همش بزن بزن باشه !
یخورده هم به استوری لاین ها توجه کنید که همین ها باعث زیبا شدن مسابقات WWE میشه !
البته UFC و MMA ربطی به کشتی کج ندارند!
ولی من به شخصه وقت بیشتری برای دیدن مسابقات UFC میزارم!
نظرات متفاوته!
ولی خوب باید قبول کنیم که WWE بدجور داره پیش میره!
تا یکجایی حرف از کشتی کج میشه! دو نفر که اصلا اطلاعاتی ندارند کشتی کج رو مسخره میکنند و میگند بچه بازیه!