اخبار تکمیلی از بازگشت باتیستا & مت هاردی در برند آبی
زمان بازگشت باتیستا به رینگ در پی پی وی سوایور سریس 2009 که در واشنگتن دی سی قرار است برگزار شود تخمین شده است ولی طرفداران خوش بین باتیستا اعتقاد دارند که وی میتونه سعی کنه قبل از تابستان امسال به میادین باز گرده . در همین حال
برابر با گزارش هایی که میشه گفته شده که بدن باتیستا آسیب بسیار شدیدی بهش وارد شده است و این گزارش ها مشخص می کنه که وی به این زودی ها باز نخواهد گشت .
RE: اخبار تکمیلی از بازگشت باتیستا & مت هاردی در برند آبی
میشه بپرسم دلیل این همه مصدوم کردن باتیستا چیه؟:15:
به نظر من این مصدومیت واقعی بود. اگه راو بعد از اکستریم رولز رو دیده باشین باید مشخص باشه برانون:27: ایول رندی داغونش کرد:24:
بله رندي ما رو هم داغون كرد كه دوباره بشينيم استوري لانه هميشه ناتمومش رو با هانتر ببينيم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط emo boy
بله رندي ما رو هم داغون كرد كه دوباره بشينيم استوري لانه هميشه ناتمومش رو با هانتر ببينيم
خدايي اين يكي رو درست گفتي
كي اين داستان هانتر و رندي رو تموم كنند خدا ميدونه
واقعا ديگه مذخرف شده
بیچاره باتیستا ، شانس نداره ... امسال همش مصدوم بود ...
حالآ دوباره چند ماه دیگه با دک و پز میاد و باز میبازه و این رندی میزنه ناکارش میکنه :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jeff swanton
به نظر من این مصدومیت واقعی بود. اگه راو بعد از اکستریم رولز رو دیده باشین باید مشخص باشه برانون:27: ایول رندی داغونش کرد:24:
دوست من WWE كلش استوري لاين و هيچ چيز واقعي توش نيست اگر به نظر شما واقعي اومده اينو بايد مديون بازيگري خوب باتيستا باشيم استوري لاين مصدوميت باتيستا هم حتما دليلي داشته از طرف خود باتيستا حتما گرفتاري يا مشكلي داشته يا شايدم خسته بوده و يا كمپاني نقشه ديگه اي براش داره مثل يك استوري لاين قويتر يا هرچيز ديگه اي چون كمپاني هيچ وقت نمياد **** استاري مثل باتيستا با اين همه طرفدار كه براي كمپاني جز سوپراستارايي كه حكم ماشين پول ساز دارن و قطعا با اينهمه پولي كه باهاش قرارداد بسته به جاي استفاده Stand by بزاره من متعجبم بعد از اين همه مدت هنوز دوستاني پيدا ميشن كه ميگن اين واقعي بود اون واقعي نبود.
منمیدونم همش استوریلاین هست:33:.ولی بعضی وقتها پیش میاد که واقعا کسی مصدوم بشه.مثل اینکه ممکن بعضی وقتها س_پر استاری خونی بشه:9: