صحبت های تری ویلسن درباره نارضایتی او از WWE و ترک دنیای رسلینگ
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
تری ویلسن دیــوای اسبق کمپانی WWE در طی مصاحبه ای که با The Baltimore Sun داشته صحبت هایی را درباره کمپانی دبلیو دبلیو ای و تی وی شو جدیدی که در آن فعالیت می کند کرده که در زیر مشاهده می کنید
آیا ترجیح میدهی در تی وی شو با مار ها کلنجار بروی یا با وینس مکمن رابطه جنســی داشته باشی ؟
تری می خندد و می گوید مار ها رو هر روز ترجیح می دهم !
--------
نظرت درباره بتل رویال میس رسلمینیا در رسلمینیا 25 چیست ؟
من واقعاً از دست خودم عصبانی و ناراحت هستم که چنین تصمیم احمقانه ای گرفتم که جزوی از آن مسابقه مسخره باشم ، خیلی از کسانی که در آن مسابقه بودند حتی نمی دانستند من هم در آن مسابقه شرکت می کنم چون اسامی شرکت کننده ها اعلام نشده بود
من حالا متوجه می شوم که چرا تریش این پیشنهاد را رد کرد چون او زیرک بود ، من فکر می کردم به نحو دیگری از من قدردانی می شد اما بعد از این همه مدت هیچ توجهی نشد و در کل درس خوبی را گرفتم که دیگر برای این کمپانی کاری نباید انجام داد
--------
آیا فکر می کنی دیگر پا به عرصه دنیای رسلینگ نخواهی گذاشت ؟
بله ، کاملاً مطمئن هستم ، احساسات من خیلی از طرف این کمپانی صدمه دیده ، من از آنها خواسته بودم که یک نظر سنجی بگذارند در wwe.com برای من ولی آنها حتی این کار را هم نکردند و بعد از این همه سال زحمت من را نادیده گرفتند و فقط تنها حرفی که می توانم بزنم این است که این کمپانی فقط از من برای منافع خود استفاده کرد و اهمیتی به من نداد
RE: صحبت های تری ویلسن درباره نارضایتی او از WWE و ترک دنیای رسلینگ
ای وینس پدر سگ :4:
حــــال هاشو کرده دیگه بیخیالش شده .
فکر کرده الکیه امشب با تُری میریم دادگاه شکایت میکنیم ! بله :4:
ا ولم کنین من تُری کوتاه بیاد من کوتاه بیا نیستم . ولم کنید دیگه :4:
RE: صحبت های تری ویلسن درباره نارضایتی او از WWE و ترک دنیای رسلینگ
فک کنم از مار وینس میترسه:4:مار وینس آناکونداس احتمالا:4:
بنده خدا فک کرده میان تو WM 25 عنوان Miss WM رو بهش میدن با کله قبول کرده:11:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
احساسات من خیلی از طرف این کمپانی صدمه دیده ،این کمپانی فقط از من برای منافع خود استفاده کرد و اهمیتی به من نداد
در کل و در آخر و حرف آخر:آخی توری؛نازی:7: