خبرهای تکمیلی از مصدومیت اج
همان طور که می دانید اج در مسابقه اش در جف هاردی در هوس شو مصدوم شد .این مصدومیت تائید شده است . داور بازی یعنی چارلز رابینسون پس از اینکه فهمید اوضاع اج خطرناک است بازی را متوقف کرد و اجازه هر گونه درگیری بیشتر بین دو استار را نداد
و سپس دست های خودش را به نشانه ی کلمه ی اکس بالا برد تا تیم پزشکی وارد رینگ بشوند . نکته ی دیگر در این بازی این بود که اج میکروفون رو بر میداره و از تماشاگران بابت متوقف شدن بازی معذرت خواهی می کنه که 100 البته معذرت خواهی جزء
شخصیت های هیل نیست و مشخص می کنه که اج واقعا مصدوم شده است .
این مصدومیت اج سومین مصدومیتی است که دبلیو دبلیو ایی در سن دیگو تجربه می کنه
این سه مصدومیت بدین شرح است :
اج که در بازی اش با جف هاردی مصدوم شده است .
مصدومیت زانوی ایون برن در تاریخ 28 اکتبر ماه سال 2008 .
شکستن استخوان ترقوه رندی اورتن در پی پی وی اکستریم رولز سال 2008
RE: خبرهای تکمیلی از مصدومیت اج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Am Legend
این مصدومیت اج سومین مصدومیتی است که دبلیو دبلیو ایی در سن دیگو تجربه می کنه
این سه مصدومیت بدین شرح است :
اج که در بازی اش با جف هاردی مصدوم شده است .
مصدومیت زانوی ایون برن در تاریخ 28 اکتبر ماه سال 2008 .
شکستن استخوان ترقوه رندی اورتن در پی پی وی اکستریم رولز سال 2008
ممنون حامد جان. فقط منظورت از اکستریم رولز2008 وان نایت استند هستش دیگه ؟
میگم چه شهر شومیه سن دیگو!!
خب پدربزرگ :4: مثل این که اسم این پی پی وی از وان نایت استند به اکستریم رولز تغییر کرده ها :9:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAN ON FIRE
خب پدربزرگ :4: مثل این که اسم این پی پی وی از وان نایت استند به اکستریم رولز تغییر کرده ها :9:
خوب سال 2008 که هنوز تغییر نکرده بوده اون موقع وان نایت استند بوده بعدشم حالا از این که بگزریم ، تو هر چیزی که تو پ.خ بهم میگیم میای اینجا هم میگی :4: ! دیشب هم که کم اوردی رفتی لالا:11:
خب اگر بازیها رو دیده باشی کناره رینگ نوشته بو اکستریم رولز
تو وان نایت استند پارسال کنار رینگ نوشته بود اکستریم رولز؟اردلان ببین من سی دیش رو دارم میزارم میبینما اونوقت اگه ننوشته بود دیگه من میدونم و تو:24::33:
سلام
حامد جان شرمنده اینقدر تو تاپیک هات دخالت میکنم.
یه خبر همین الان رسید که وضعیت اج بسیار بد هست و ربات اشیل(همونگونه که در خبر بود منم گفتم) او به شدت اسیب دیده. همگان رای به جراحی دادن و موتقد هستند که که فقط جراحی موفقیت امیز اونو میتونه از این وضع خارج کنه و گفتند که اج به خاطر حضور بسیار زیاد در رینگ به این درجه از مصدومیت رسیده و اگر زودتر برای درمان کاری انجام میداد به این بحران دچار نمیشد.
به احتمال زیاد بعد از جراحی حدود یک سال از میادین دور هست.
فعلا...
بفرما انم عکسش اگر باور نمی کنی : http://www.wrestleshare.com/images/j7k0jedwvhika29ewoqp.jpg
تو وان نايت استند 2008 واسه اين نوشته بود اكستريم رولز چون قوانين مسابقه ها اكستريم بودند. يعني خشن و از اينجور چيز ها :4:
بحث رو تموم كنيد..... :4: