اقدام خیر خواهانه ی Mikey Whipwreck
Mikey Whipwreck استار سابق WCW و ECW در اقدامی جدید دست به کار خیر خواهانه ای زده است.
اون در این اقدام خیر خواهانه تصمیم گرفته که امضایش همراه با عکسش رو به یک دختر بچه 5 ساله که دچار سرطان شده هدیه بده.
اسم این دختر بچه Louis هست که با نام Kylie شناخته میشه.گفته میشه اون یکی از هواداران کشتی کج هست.
دکتر ها گفتند که اون فقط 4 ماه می تونه دوام بیاره.
برای اطلاعات بیشتر می تونید به ایمیل زیر بروید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: اقدام خیر خواهانه ی Mikey Whipwreck
این خیر خواهانه هست یا مصخره کردن :15: مردک به جای کمک مالی می خواد عکس و امضاش بده که بزار سر قبرش .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAN ON FIRE
این خیر خواهانه هست یا مصخره کردن :15: مردک به جای کمک مالی می خواد عکس و امضاش بده که بزار سر قبرش .
البته این رو هم اضافه کنم که این فرد به همه افرادی که کشتی گیر هستند این حرف زده و تقاضا کرده که این کار رو بکنند.
والا خودمم دلیلش رو نمی دونم که چرا این کار رو می کنه اما شاید لیلش اینکه چون
اولا:این امضاها شاید قیمتی باشند و بتوانند به دختر بچه کمک کنند.
دوما:شاید به عنوان یک یاد بود به دختر بچه داده میشه.
اما واقعا خودمم موندم که چرا به جای این کار ها کمک مالی نمی کنند.:21:
نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر می تونید به ایمیل زیر بروید.
ایمیل
مگه ایمیل ، پایگاه خبریه که آدم بتونه ازش اطلاعات کسب کنه ؟ :4:
وقتي ديگه كار از كار گذشته كمك مالي به چه دردش ميخوره ديگه 4ماه ديگه دوام مياره ديگه ولي انشاالله خدا شفاش بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Godfather
مگه ایمیل ، پایگاه خبریه که آدم بتونه ازش اطلاعات کسب کنه ؟ :4:
والا آقا مرتضی تو اون سایتی که این رو نوشته بود گفت می تونید برای اطلاعات بیشتر به ایمیل زیر بروید.
حالا اگه شما خیلی کنجکاوی برو زیارتش کن.:4:
پیشاپیش خدا بیامرزتش:30:
منم امضا و عکسم رو واسش ایمیل میکنم شاید با دیدن عکس من زودتر از این دنیا راحت بشه و به آرامش ابدی برسه:34: