جان سینا در پایان این هفته ازدواج خواهد کرد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
روز گذشته جان سینا به همراه نامزدش در دادگاه Boston حضور پیدا کرده تا مراحل اداری ازدواجش را انجام دهد
گفته می شود که وقتی سینا در بیرون اتاق منتظر بوده تا نوبتش شود از او عکس های بسیاری گرفته شده و به چندین نفر امضا داده و به گزارش برخی از اطرافیانش او بسیار مودبانه از همه استقبال کرده
از آنجا که سینا در چندین دفعه در گذشته به این موضوع که امسال ازداوج خواهد کرد اشاره کردذه احتمال اینکه در پایان این هفته به طور رسمی ازدواج خواهد کند بسیار بالاست
RE: جان سینا در پایان این هفته ازدواج خواهد کرد
اميدوارم زن بگيره عاقل بشه:4:
يكي مثل تيكر با وجود 19 سال حضور مستمر در كمپاني همه واسه بازگشتش لحظه شماري ميكنن. يكي هم مثل جان سينا كه فقط با 7 سال حضور در كمپاني گندي به كريرش زده كه همه واسه رفتنش سفره مي اندازن و نذر ميكنن:4:
اونجا برای ازدواج کرد به دادگاه میرن :4: ؟
خدا کنه وینس نخواهد واسه هدیه ازدواج چمپ بکندش!!!:26:
من شنیده بودم با استیسی کیبلر نامزد هست
قضیه ای که میگی واسه دوران قبل بیگ شو بود :4:
خاک وچوک چه جسارتها :4:
بیچاره زنش .
خدا مرگم بده وای وای وای
فکر کن مراسم ازدواجشون هم تو رینگ راو باشه :26:
حد اقل بذاره چهل مايكل بگذره بعد.:2::4:
نصف طرفداراش بعد ازدواجش دود ميشن چون نصفشون دخترن البته بد قضاوت نكنين من از جان سينا بدم نمياد. ولي خوب خيلي اوقات ديدم دخترا واسش چه جيغ هاي بنفشي ميكشن و رو بيلبورد هاي رو دستشون مينويسن PLEASE MARRY ME
[align=center]خوب خوب خوب...
میبینم که عمو سینا داره متاهل میشه...معین جون خبری از مهریه و شیر بها نداری؟ببینیم دختره با چندتا سکه سینا رو خرش کرده:4:
ولی واقعا از صمیم قلب به خانواده دختره تسلیت میگم...دختر خوشگلشون رو بدبخت کردن...به معین میدادن بهتر از سینا بود:4:
خوب دیگه نیشاتون رو ببندید:4:ولی من موندم سینا زن گرفتنش چی بود؟کلا استارهای WWE تا وقتی دور و برشون این همه دیVA ریخته زن میخوان چیکار؟
ولی من دوست داشتم جای زنش بودم:4:همه استارها رو میبینه:4:وای اگه من زن سینا بودم هر روز میرفتم آرنا تا سلطان رو ببینم:5::4:[/align]