شـب های شیـشه ای با حـضور معـاون انجـمن :: I Am Legend
با عرض سلام .
خب شب شیشه ای با [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]عزیز به اتمام رسید , و از الآن میتونید سوال های خودتون رو از معاون اول سایت " حامد " عزیز بپرسید .
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شب های شیشه ای با حضور :: I Am Legend
برای شروع یک بیوگرافی خوب از خودت بگو حامد !
[/align]
دوستان شروع کنند .
یا علی !
RE: شـب های شیـشه ای با حـضور معـاون انجـمن :: I Am Legend
سلام
آرمان جان مگه قرار نبود همش تو یه تاپیک باشه ؟؟
مرتضی عزیز
وقتی هامون یک بخش کامل زده , نمیشه همش تو یه تاپیک باشه که
من فکر نمیکردم بخش جدید بزنه و اگر نه نمیگفتم که همش تو این تاپیکه ! اون طوری سر در گمی پیش میومد ...!
با سلام به حامد عزیز
اگه میشه به سوال های من جواب بده
1.چی شد با کشتی کج آشنا شدی؟
2.چی شکلی با ایران دابلیو دابلیو ای آشنا شدی؟
3.استار مورد علاقه؟
4.از کدوم استار بدت میاد ؟
5.فکر میکردی روزی معاون ایران دابلیو دابلیو ای بشی ؟
5.آهنگ مورد علاقت؟
6.سبک آهنگهای مورد علاقت ؟
7.دوست داشتی یک رسلر میشدی؟
8.در یک کلمه نظرت رو راجب این افراد بگو
هامون:
ساسان:
آرمان:
عرفان:
سینا:
کیان:
معین:
9.بدترین روز زندگی ؟چرا؟
10.بهترین روز زندگی؟چرا؟
11.دوست داری چی کاره شی؟
12.فعالترین کاربر در ابن ماه به نظرت کی بود؟
13.خواننده محبوب؟
14.طرفدار چی تیمهایی هستی؟ (باشگاهی)
15.طرفدار چه تیمهایی هستی ؟ (ملی)
16.نظرت درباره من چیه ؟
با تشکر
ببخشید اگه طولانی شد
Oh My God :4:
سوال :
این کیه عکس امضات ؟
نظرت راجع به پیکان ؟
یادته چپ کرده بودین ؟ نظرت چیه ؟
کوی فرامرزی چرا انقدر پیچ و خم داره ؟
چرا آدم میره پاساژ میلاد نوره دمه خونتون میره تو کف ؟
سوالات بعدی در جواب بعدی
منم سوال دارم:24:
روزای اولی که اومدم انجمن دیدم زیر امضات نوشته :من نام کاربری خود را به I AM Legend تغییر دادم.
1.نام کاربری اولت چی بود؟چرا عوضش کردی؟
2.دوست داشتی اسمت به جای حامد چیزه دیگه ای بود؟ چه دوست داشتی چه نداشتی اسمت به جای حامد چی بود؟
3.چند تا دوست دختر داری:22::5:؟(اگه مشکلی داره نگو.ولی سعی کن بگی:9:)
4.تا حالا شکست عشقی خوردی:6:؟
5.با کدوم از بروبچ انجمن بیشتر در ارتباطی؟
6.نظرت راجع به شهر من(اهواز)چیه؟
7.نظرت راجع به خود من چیه؟
با تشکر:34: کوچیک تو آرش:7:
- چطوری حامد جان ؟
- چرا تلفظ بعضی از کلمه ها رو با وجود اینکه صحیحش رو میدونی ولی باز غلط می نویسی ؟ مثل سی ام پانک که مینویسی سی ام پونک یا اسمک دَون که می نویسی اسمک دان ؟
- وقتی که از دست یک چیز تو انجمن عصبانی میشی اولین فکری که به ذهنت میرسه چیه ؟
- غذای مورد علاقت چیه ؟ غذای منفورت چیه ؟
- الان در حال حاضر تو کمپانی دبلیو دبلیو ای طرفدار کدوم استار ها هستی ؟ دو استار رو بگو
- فکر می کردی هیچوقت مجله شماره 2 به دستت نرسه ؟
- به نظرت مجله شماره 1 موفق تر بود یا 2 ؟
- اگه بخوای به غیر از پ.خ های امروز که بهم دادی از من انتقاد کنی چی میگی ؟
- چرا هیچوقت به پنل مخصوص مدیریتی سر نمیزنی ؟ همیشه فقط من و سینا اونجا هستیم ولی تو نیستی
- تا به حال شده دلت واسه کسی از تو انجمن تنگ بشه ؟ کی ؟
- اگه بهنام رو بخوای در یک کلمه وصف کنی اون کلمه چیه ؟
- تو خونه با چه تیپی می گردی ؟ رکابی و شرت می پوشی :4: یا آستین بلند و شلوار بلند ؟
- با برادرت روابطت چطوریه ؟ خوبین یا همیشه با هم دعوا دارین ؟
- تا به حال شده کسی از اعضای خانوادت از فوتوشاپت تعریف کنن ؟
- یک آهنگ رو که همیشه از گوش دادن بهش سیر نمیشی و همیشه دوست داری گوشش کنی چیه ؟
- بازیگر زن مورد علاقت کیه ؟
- به غیر از ویل اسمیث کدوم بازیگر مرد رو قبول داری ؟
- مسواک میزنی ؟ ( اینو جدی جواب بده ! )
فعلاً به اینا جواب بده تا سری بعدی
قربانت
به نام خدا
اول از همه یک بیوگرافی مختصر و مفید از خودم میدم و بعدش میرم به سراغ سوالات دوستان .
بنده حامد عبیری هستم . 18 ساله . اهل تهران . مدرک تحصیلی : دیپلم رشته ی انسانی . اگر خدا بخواد برای پیش دانشگاهی میخوام بخونیم و بعدش هم کنکور . اگر چیزی جا مونده و میخواهید اطلاع داشته باشید در بین سوالاتون بگید که از قلم نیوفته .
با تشکر .
هامون یه عکس گذاشت
تو هم حتما بزار
من که ندیدمت :4: می خوام ببینم چه شکلی هستی
راستی یه چیز توی عکس هامون حاج هامون یه تی شرت DX تنشه
این تیشرت رو هرکی داره بگه من ممنون میشم
یه سوال دیگه هم دارم واقعا جدی دارم میگم
چرا قیافت شبیه تد تیبیاسی هستش ؟ بخدا کپی تد هستی
ههرموقع میبینم تد رو میگم حامد اومد :4:
سوالات کاربر D_Generation X
نقل قول:
1.چی شد با کشتی کج آشنا شدی؟
2.چی شکلی با ایران دابلیو دابلیو ای آشنا شدی؟
3.استار مورد علاقه؟
4.از کدوم استار بدت میاد ؟
5.فکر میکردی روزی معاون ایران دابلیو دابلیو ای بشی ؟
5.آهنگ مورد علاقت؟
6.سبک آهنگهای مورد علاقت ؟
7.دوست داشتی یک رسلر میشدی؟
8.در یک کلمه نظرت رو راجب این افراد بگو
هامون:
ساسان:
آرمان:
عرفان:
سینا:
کیان:
معین:
9.بدترین روز زندگی ؟چرا؟
10.بهترین روز زندگی؟چرا؟
11.دوست داری چی کاره شی؟
12.فعالترین کاربر در ابن ماه به نظرت کی بود؟
13.خواننده محبوب؟
14.طرفدار چی تیمهایی هستی؟ (باشگاهی)
15.طرفدار چه تیمهایی هستی ؟ (ملی)
16.نظرت درباره من چیه
سلام عزیزم.
1 - من والا از طریق بازی Raw کامپیوتر با کشتی کچ آشنا شدم و علاقه مند شدم که برم مسابقات این ورزش رو تهیه کنم و با دیدن چند سی دی از این مسابقات خیلی خوشم اومد و دنباله اش رو گرفتم .
2 - من از طریق آقا پوریا (معاون اسبق سایت) با این فروم آشنا شدم که پیشنهاد مدیریت بخش گالری را به بنده دادند .
3 - راستش رو بخوای دیگه علاقه ی خاصی به کسی ندارم و همه رو دوست دارم چون به شکل سرگرمی بهش نگاه میکنم و میدونم که هیچ کدوم از استارها با اراده ی خودشون حرکت داخل رینگ رو انجام نمیدن که من بخوام عاشقشون بشم .
4 - از هیچ استاری بدم نمیاد ولی جدیدا یک کوچولو از میز بدم اومده
5 - راستش رو بخوای اون اوایل نه ولی بعد از اینکه یک مدت سابقه ام زیاد شد رسیدن به معاونت سایت رو دور از دسترس نمی دیدم
6 - آهنگ های زیادی رو دوست دارم ولی خب از آهنگی که اصلا خسته نمیشم Nothing Else Matters متالیکا و Escape انریکه است . البته بازم هستش ولی این دو تا مهم ترینشون هستش .
7 - با اینکه از در آمدش خوشم میاد ولی خطراتی که داره باعث میشه که از آرزوی داشتن چنین حرفه ایی دست بردارم .
هامون : پر مشغله
ساسان : خوش اخلاق
آرمان : با مرام
عرفان : رفیق
سینا : تغییر
کیان : زحمت کش
معین : صادق
9 - بدون اینترنت بودن - چون در حال حاضر تنها سرگرمی سالم موجود برای جوانان هستش .
10 - انتخاب همسر مورد نظرت - چون امروزه دختر خوب کم پیدا میشه
11 - والا کارهای زیادی مد نظرم هستش ولی خب علاقه ی خاصی به مترجمی زبان انگلیسی و مدیریت دارم .
12 - والا من چون نزدیک دو هفته است که نتم راه افتاده و زیاد تو خط فعالیت بچه ها نبودم نمیتونم نظر دقیقی بدم
13 - خارجی : انریکه ، ایرانی : سیروان خسروی
14 - فقط منچستر یونایتد
15 انگلستان
16 - متاسفانه شناخت چندانی با شما ندارم ولی 100 درصد با افزایش فعالیتتون میتونید به یکی از مهره های اصلی انجمن تبدیل بشید .
نه عزیزم اینجا محدودیت سوال کردن وجود نداره و هر چقدر دوست داری سوال بپرس .
سوالات کاربر Arian Punk (امیر آرین)
نقل قول:
سوال :
این کیه عکس امضات ؟
نظرت راجع به پیکان ؟
یادته چپ کرده بودین ؟ نظرت چیه ؟
کوی فرامرزی چرا انقدر پیچ و خم داره ؟
چرا آدم میره پاساژ میلاد نوره دمه خونتون میره تو کف ؟
1 - این عکس Daniel Day-Lewis است که دو بار عنوان بهترین بازیگر نقش اول را برای فیلم های There Will Be Blood و My Left Foot: The Story of Christy Brown برده است و پیشنهاد میکنم این دو فیلم + Gangs Of New York رو ببینید تا بفهمید بازیگر واقعی یعنی چی .
2 - کارائیش از پراید بالاتره ولی خب از پراید ضایع تره
3 - آره . تجربه ی خوبی بود اونم اول صبح . نظری ندارم ولی وقتی از ماشین بیرون اومدم هم به خودم و هم به بابام داشتم می خندیدم چون منظره ی جالبی بود .
4 - وقتی کوه رو بکنن همینطوری بدون اصول جاده بسازن همین میشه دیگه .
5 - خب بالاخره میلاد نور رو با دخترهاش میشناسن نه با چیزهایی که توش میفروشن
سوالات کاربر jeff swanton ( آقا آرش )
نقل قول:
روزای اولی که اومدم انجمن دیدم زیر امضات نوشته :من نام کاربری خود را به I AM Legend تغییر دادم.
1.نام کاربری اولت چی بود؟چرا عوضش کردی؟
2.دوست داشتی اسمت به جای حامد چیزه دیگه ای بود؟ چه دوست داشتی چه نداشتی اسمت به جای حامد چی بود؟
3.چند تا دوست دختر داری؟(اگه مشکلی داره نگو.ولی سعی کن بگی)
4.تا حالا شکست عشقی خوردی؟
5.با کدوم از بروبچ انجمن بیشتر در ارتباطی؟
6.نظرت راجع به شهر من(اهواز)چیه؟
7.نظرت راجع به خود من چیه؟
1 - نام کاربری اولم wordlife بود که پس از اینکه تصمیم گرفتم اخلاق خودم رو تغییر بدم و روش دیگه ایی رو به کار بگیرم نام کاربریم رو به I Am Legend تغییر دادم .
2 - نه تا حالا به این فکر نکردم که اسم بد هستش چون افراد زیادی این اسم رو ندارن و اسم ضایعی هم نیستش . آرش اسم قشنگی است .
3 - در حال حاضر یکی .
4 - من زیاد با طرف مقابلم گرم نمیگیرم که وقتی ولم کرد اسمش رو بزارم شکست عشقی . شکست عشقی برای کسی هستش که واقعا طرف رو به خاطر اخلاقیاتش و نوع رفتارش و ... دوست داشته باشه نه برای رفع نیازهای ج ن س ی که متاسفانه بیشتر رابطه ها برای همین مورد هستش .
5 - در حال حاضر با کسی زیاد رابطه ندارم ولی قبلا خیلی با آقا هامون اس ام اس و تلفن بازی می کردم . البته الان که این ارتباط کم شده به خاطر اینه که مشکل فرستادن اس ام اس وجود داره .
6 - تا حالا سفر نکردم دربارش که نظرم رو دربارش بگم ولی میدونم که الان اونجا آتیش میباره .
7 - پسر خوبی هستی و سر به سر کسی نمیزاری که این خیلی خوبه ولی اگر سعی کنی فعالیتت رو زیاد کنی دیگه عالی میشه .
خوشحال شدم آرش خان
سوالات کاربر R . I . P ( آقا معین)
نقل قول:
چطوری حامد جان ؟
چرا تلفظ بعضی از کلمه ها رو با وجود اینکه صحیحش رو میدونی ولی باز غلط می نویسی ؟ مثل سی ام پانک که مینویسی سی ام پونک یا اسمک دَون که می نویسی اسمک دان ؟
وقتی که از دست یک چیز تو انجمن عصبانی میشی اولین فکری که به ذهنت میرسه چیه ؟
غذای مورد علاقت چیه ؟ غذای منفورت چیه ؟
الان در حال حاضر تو کمپانی دبلیو دبلیو ای طرفدار کدوم استار ها هستی ؟ دو استار رو بگو
فکر می کردی هیچوقت مجله شماره 2 به دستت نرسه ؟
به نظرت مجله شماره 1 موفق تر بود یا 2 ؟
اگه بخوای به غیر از پ.خ های امروز که بهم دادی از من انتقاد کنی چی میگی ؟
چرا هیچوقت به پنل مخصوص مدیریتی سر نمیزنی ؟ همیشه فقط من و سینا اونجا هستیم ولی تو نیستی
تا به حال شده دلت واسه کسی از تو انجمن تنگ بشه ؟ کی ؟
اگه بهنام رو بخوای در یک کلمه وصف کنی اون کلمه چیه ؟
تا به حال شده کسی از اعضای خانوادت از فوتوشاپت تعریف کنن ؟
با برادرت روابطت چطوریه ؟ خوبین یا همیشه با هم دعوا دارین ؟
تا به حال شده کسی از اعضای خانوادت از فوتوشاپت تعریف کنن ؟
یک آهنگ رو که همیشه از گوش دادن بهش سیر نمیشی و همیشه دوست داری گوشش کنی چیه ؟
بازیگر زن مورد علاقت کیه ؟
به غیر از ویل اسمیث کدوم بازیگر مرد رو قبول داری ؟
مسواک میزنی ؟ ( اینو جدی جواب بده ! )
ممنونم خوبم .
1 - نمیدونم شاید از نظر من درست باشه یا شایدم اینقدر اینطوری نوشتم دیگه خود به خود دستم به اینجور تلفظ رفته . حالا اگر تو میگی غلطه باشه از این به بعد پانک مینویسم . خب من نمیدونم چطوری باید فتحه و کسره بزارم برای همین اسمک دان مینویسم وگرنه چیز واضحی هستش که درستش اسمک دَون است .
2 - بستگی داره طرفم کی باشه و آیا حرفی که بهم زده میشه به حق باشه یا ناحق . اگر به حق باشه که به درستی جواب طرف مقابل رو میدم ولی اگر به نا حق باشه و طرف مقابل فقط بخواد شخصیت آدم رو خورد کنه من دلیلی نمی بینم که با بله و عزیزم جوابش رو بدم .
3 - غذای مورد علاقه ام کباب ماهیتابه ای هستش و غذاهایی که بدم میاد ازشون سیرابی و کله پاچه هستش .
4 - گفتم که طرفدار شخص خاصی نیستم ولی اگر بخوام از نظر سطح کار اسم ببرم در حال حاضر کریس جریکو و جف هاردی دارن دبلیو دبلیو ایی رو میچرخونن ( به خصوص کریس جریکو با اون استعداد کمیابش در حرف زدن با میکروفون )
5 - آره یک جورایی فکرش رو می کردم یا شایدم اولش فکرش رو نمی کردم ولی بعد از گذشت چند ماه اصلا فراموشش کردم و زیاد هم برام مهم نیست . مهم این هستش که طرفی که باید مجله ها رو میفرستاد اگر به آخرت اعتقاد داره باید اون دنیا جواب بده .
6 - شور و حالی که تو شماره مجله یک داشتیم من تو شماره دو ندیدم . نمیدونم چرا .
7 - جدا تو هیچ مشکلی نداری جز اونایی که بهت گفتم . واقعا پسر خوبی هستش و من تو دنیای نت کسی به صادقی و پاکی تو ندیدم .
8 - هیچ وقت که نبوده ولی من این چند وقت اخیر خیلی درگیر بوده ام . از درس و امتحانام گرفته تا مشکل اینترنت . مطمئن باش که برای این انجمن دریغ نمیکنم .
9 - در حال حاضر دلم برای خیلی ها تنگ شده از جمله داوود ، عرفان ، پوریا ، میلاد . انجمن تو تابستون سال گذشته خیلی عالی بود و دوست دارم بازم اونطوری بشه .
10 - نه مشکلی با هم نداریم . زمانی که سنم کمتر بود خیلی با هم مشکل داشتیم ولی الان با هم خوبیم .
11 - راستش رو بخوای نه .
12 - Nothing Else Matters متالیکا ( ورژنی که با گروه سمفونیک سن فرنسیسکو اجرا کرده اند . )
13 - Kate Winslet
14 - Daniel Day-Lewis
15 - آره