زندگی بهتر کندیس میشل بدون WWE
[size=small]کندیس میشل به خاطر درخواست 5,000 دلار برای هر بازی از کمپانی اخراج شده بود.
اکنون او در وضعیت خوبی قرار داره و به گفته دوستانش درآمدش از سایت GoD*addy.com بسیار بیشتر از WWE هستش.در این سایت او فقط پرومو هاش رو به نمایش میزاره که هیچ دخلی به کار رستلینگ نداره.
به علاوه همسرش با شغل ماساژوری پول خوبی درمیآره.
او به دوستانش گفته که من از لحاظ مالی هیچ احتیاجی به WWE نداشتم و صرفا به خاطر علاقه اونجا فعالیت میکردم.
اخیرا هم نیاز داشتم که بیشتر در آرامش و در خونه خودم باشم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/size]
RE: زندگی بهتر کندیس میشل بدون WWE
بابا چه خبره پنج میلیون واسه هر بازی!!!
مگه میخواد توی رینگ چکار کنه که اینقدر میگیره:4:
شروین تو ماساژور بودی و ما خبر نداشتیم :4:
ولی 5،000 دیگه خیلی زیاده فکر کن در سال اگه20 تا بازی کنه میشه صد هزار تا :23: حرض و آز چیکارا که با ادم نمیکنه .
این سایتی که معرفی کردید ، راجع به چی هسشت ؟
چون من کنجکاو شدم برم ببینم دیدم سایته حتی فیـ ل تر هم نیست و کلا باز نمیشه :4: 0 شاید هم اینقدر مورد دار بوده که مثل یه دورانی از یوتیوب حتی اصلا نمی نویسه که فیـ ل تره و کلا یه کاری کردند که چیزی نشون نده :4: )
ممنون میشم کسی پاسخ بده
والا مرتضی جون من هم بازش کردم دیدم باز نمیشه اصلا...البته فک نکنی میخواستم برم ببینم توش چیه ها چون تو گفتی باز نشد خواستم امتحان کنم ببینم باز میشه یا نه:4:
میگه بخاطر پول WWE نبوده اونوقت درخواست 5.000 دلار واسه هر بازی میکرده:4:
شوهرش مردم رو ماساج میده؟:21:ولی خودمونیم شوهرش با چه امیدی با اون ازدواج کرده؟:4:
اینم باور کن مثل ماریا ش...رت....ک..رس...ت میفروشه...اول سایتم یک عکس تا نصفه گذاشته طرف حریص کنه بقیشو ببینه فیلمهاشو میخره..از این دو حالت به دور نیست..تو ایران این کارو کنی اعدامی...تو خارج لخ..ت بشی پولداری..